Afzender: roostveen@olm.nl

Contactpersoon: Dhr. R. Oostveen

Nieuw communicatiesysteem voor Internet

Datum: 12 april 2000

Eindhoven, 12 april 2000 - OLM Community Marketing heeft een nieuw communicatiesysteem voor Internet ontwikkeld. Het unieke van dit systeem, 'we-contact' genaamd, is dat gebruikers zelf bepalen hoe herkenbaar, vindbaar en bereikbaar ze zijn op de digitale snelweg. Daarmee krijgt de communicatie op Internet een nieuwe dimensie. 'We-contact' is er op dit moment voor leden van https://Website: www.wereld.nl en kan zowel binnen als buiten 'wereld' gebruikt worden.

Herkenbaar

'We-contact' versterkt zowel de herkenbaarheid als de anonimiteit van de Internetter. Deze krijgt automatisch twee 'we-contactboxen': één op naam en één op nummer. De gebruiker geeft de boxen een eigen gezicht met behulp van tekst, beeld en/of geluid. Zo presenteert hij zich zoals hij dat zelf wil.

Vindbaar

Omdat iedere box een eigen URL (Internetadres) heeft, kan deze worden opgegeven bij zoekmachines. De gebruiker bepaalt met een korte omschrijving en een aantal zoektermen zelf waarop hij gevonden wil worden. Dat kan bijvoorbeeld zijn naam, beroep, woonplaats, hobby en/of favoriete voetbalclub zijn.

Bereikbaar

Wanneer iemand een bericht in zijn 'we-contactbox' ontvangt, krijgt hij standaard een signaal per e-mail. Daarnaast kan de gebruiker zich ook laten waarschuwen via ICQ, mobiele telefoon of een ander (aan e-mail gekoppeld) systeem.

Controle

De gebruiker van 'we-contact' bepaalt zelf welke berichten hij ontvangt. Zenders van ongewenste boodschappen kunnen met één simpele klik worden geblokkeerd.

Wereld.nl

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunnen belangstellenden alvast de 'we-contact' van de redactie van www.wereld.nl bekijken: https://mijn.wereld.nl/we-contact/wereldredactie/
of van één van de redactieleden:
https://mijn.wereld.nl/we-contact/e_ster/

Voor een uitgebreide uitleg van 'we-contact' kunnen Internetters terecht op de site https://www.wereld.nl Zij kunnen zich daar ook kostenloos aanmelden als lid, waarmee ze naast 'we-contact' de beschikking krijgen over andere handige persoonlijke functies als een virtuele agenda, een adresboek en een surfgids.

OLM Community Marketing

Vonderweg 14

5616 RM

Eindhoven

Telefoon: (040) 243 48 55Deel: ' Nieuw communicatiesysteem voor Internet van OLM Community '
Lees ook