Nieuw concept voor aanleggen zwembad zonder metselwerk


VALKENSWAARD, 20091028 -- www.starline.nl introduceert de Starline Combi, een compleet nieuw concept met ongekende mogelijkheden. Dit zwembadconcept combineert de voordelen van duurzaam vinylester met variabele afmetingen en vormen. De wens voor een eigen zwembad kan met de Starline Combi snel, eenvoudig en kostenbesparend vervuld worden

Voor het aanleggen van een Starline Combi zwembad is gn metselwerk nodig, waardoor het snel, eenvoudig en kostenbesparend te bouwen is. Vanwege het gladde oppervlak oogt het zwembad strak en is het bovendien erg makkelijk te onderhouden. De diversiteit in afmetingen is eindeloos en daardoor biedt dit zwembad alle mogelijkheden voor het realiseren van zowel binnen- als buitenbaden.

Het zwembad wordt opgebouwd uit separate vinylester wandelementen en voorzien van een kunststof bodem. De wandelementen worden aan elkaar bevestigd middels een uiterst snelle en eenvoudige door Starline ontwikkelde lijmtechniek. De naden worden keurig afgewerkt in dezelfde kleur als het zwembad, waardoor deze vrijwel onzichtbaar worden. Elk Starline Combi zwembad kan naar wens worden aangekleed met extra accessoires. Door de eenvoudige en kostenbesparende installatie kan vaak al binnen n week van het zwembad genoten worden.

Starline Pool & Equipment gevestigd te Valkenswaard is meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van zwembaden, whirlpools, sauna's en bijbehorende producten. Van ontwikkeling en fabricage, tot verkoop en service. Starline heeft een netwerk van vakkundige dealers, verspreid over heel Nederland en Belgi.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Starline
E-mail: info@starline.nl
www.starline.nl


Deel: ' Nieuw concept voor aanleggen zwembad zonder metselwerk '
Lees ook