99119

NIEUW HP SURESTORE E RESELLER/SI GARANTIEPROGRAMMA

Amstelveen, 5 mei 1999 - Vandaag introduceert HP het HP SureStore E Reseller/SI Garantieprogramma; een certificatie van het indirecte verkoopkanaal. HP biedt zijn VAR's en System Integrators hiermee marketingondersteuning, producttraining en technische ondersteuning.

Het speciale garantieprogramma voorziet in een trapsgewijze certificatie. Geautoriseerde verkooppartners kunnen zich onderscheiden met HP's garantie dat de verkoper een gedegen training en test heeft doorstaan op het gebied van gegevensopslag.

Wederverkopers die zich aansluiten bij het HP SureStore E Reseller/SI Garantieprogramma genieten belangrijke zakelijke voordelen, zoals:
* directe links die duidelijk op de HP Internet-site staan vermeld;
* opname in het HP marketingmateriaal;

* toegang tot gespecialiseerde technische ondersteuning om problemen van klanten snel en efficiënt te kunnen oplossen;

* korting op bepaalde opslaghardware en -software;
* gespecialiseerde training om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opslagtechnologie en -trends.

Details over het HP SureStore E Reseller/SI Garantieprogramma worden in het derde kwartaal van 1999 bekendgemaakt. Het programma wordt tegen het einde van het jaar gelanceerd in Europa en de VS. Informatie over de bedrijfsmatige opslagsystemen en diensten van HP is te vinden op https://www.enterprisestorage.hp.com.

Hewlett-Packard levert één van de breedste productportfolio's op het gebied van informatie-technologie. Naast computersystemen heeft HP software, randapparatuur, complete Internet- en intranetoplossingen, communicatieproducten en test- en meetapparatuur. Met 122.800 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen, waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

Informatie van Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
John Wiltschut
020 - 547 61 22
john_wiltschut@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via www.hp.nl/pers; in het Engels via: www.newsdesk.com.

Deel: ' Nieuw HP Surestore E Reseller/SI garantieprogramma '
Lees ook