Nieuw in Nederland: de befsimulator


ZWAAGDIJK, 20130111 -- De Sqweel is een seksspeeltje uit Engeland die het gevoel van beffen evenaart. Volgens de producent is de Sqweel het best verkochte orale speeltje in Engeland ooit en voorziet nu nóg beter in de behoefte van de vrouw. De Sqweel is vanaf heden ook verkrijgbaar in Nederland.

Deze orale stimulator bestaat uit een automatisch ronddraaiend wiel, met daaraan tien tongetjes. Door het speeltje tegen de clitoris te plaatsen, wordt het gevoel van orale seks gesimuleerd. Goed nieuws voor 8 van de 10 vrouwen die behoefte zouden hebben aan meer orale seks, aldus de Engelse producent. 

[Sqweel2 befsimulator]

"The Sqweel is one of the most unique sex toys”, zegt Engeland’s meest bekende seksexpert Tracey Cox. “The closest thing you'll ever get to having oral sex on demand, it feels just like a real tongue. It's an entirely different sensation to a normal vibrator and a must-have for any woman who takes her orgasms seriously." 

De rage in Engeland zal verklaren dat het speeltje zeker werkt. Momenteel zijn er daar al meer dan 300.000 Sqweels verkocht. Nu zijn ook Nederland en België aan de beurt. 

Het product is in Nederland voor € 44,99 verkrijgbaar.


Link naar de Nederlandse distributeur en beelden:
https://wholesale.eropartner.com/assortment.php?brand=71&language=nl

Youtube uitleg:
https://www.youtube.com/watch?v=zt_TlVLr5kE&list=UUNCSc6rLvgM1sh180q3tz_g&index=35

Youtube Commercial:
https://www.youtube.com/watch?v=agB02iczn-o&feature=player_embedded


Deel: ' Nieuw in Nederland de befsimulator '
Lees ook