Nieuw in Nederland: MagMod systeem voor de reportagefotograaf


Uniek systeem voor uw reportageflitser

Urk, 20160816 -- MagMod staat voor Magnet Mod en is een uniek modulair systeem voor uw reportageflitser. Geen gedoe met klittenband meer, maar twee supersterke magneten voor een razendsnelle en makkelijke bevestiging. Het systeem is universeel toepasbaar, extreem-flexibel en buitengewoon stevig. Het systeem kan behoorlijk worden uitgebreid met grids een snoot, gels en diffusers. Deze onderdelen combineert u ook weer heel gemakkelijk met elkaar.

Logo MagMod
Bekend van Kickstarter

Het MagMod systeem is een initiatief van Spencer Boerup, een professionele fotograaf die het gerommel met gels en klittenbandbevestigingen op zijn spiegelreflexcamera uit de praktijk kende. Hij bedacht en ontwikkelde het magnetische systeem in zijn vrije tijd en lanceerde dit vervolgens op Kickstarter. Dit is een online fondswervingsplatform waar particulieren projecten kunnen steunen. Het gevraagde bedrag van 35.000 werd binnen vijf uur opgehaald en na een maand stond de teller op het zesvoudige daarvan.

Na het eerste succes werd er verder geïnnoveerd en zagen de MagBounce en de MagSphere het levenslicht. Een tweede Kickstartercampagne werd opgezet en bleek opnieuw succesvol. Na 30 dagen stond was er ruim drie ton toegezegd door supporters. Magnet Mod blijft op deze manier aan de weg timmeren.

CameraNU.nl introduceert MagMod

Natuurlijk staat voorop dat het innovatieve systeem van MagMod een uitkomst is voor veel fotografen en dus een must voor foto- en videospecalist CameraNU.nl. Als u bijvoorbeeld op pad bent voor een bruidsreportage wilt u flexibel zijn en snel kunnen reageren op de omstandigheden. Maar ook de hobbyfotograaf die graag zijn flitser gebruikt, kan direct profiteren van de voordelen van dit unieke systeem. Bij CameraNU.nl zijn we altijd op zoek naar vernieuwende producten en willen we ervoor zorgen dat ons assortiment het grootste en meest complete van Nederland blijft. Bekijk hieronder de producten van MagMod in ons assortiment.
Deel: ' Nieuw in Nederland MagMod systeem voor de reportagefotograaf '
Lees ook