Nieuw in Nederland: MUZIEKLESKADOBON.NL


OUD-BEIJERLAND, 20110713 -- Cadeaubonnen voor boeken, cd’s, beautybehandelingen of bioscoopbezoek zijn er al heel lang. Nu is er ook de muziekles cadeaubon. Een waardebon die je kunt verzilveren bij een groeiend aantal gerenommeerde muziekscholen in heel Nederland. Dit originele muzikale cadeau is exclusief verkrijgbaar op de website muziekleskadobon.nl.

“Muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen. Helaas was les nemen de laatste jaren verre van laagdrempelig”, aldus muzikant en initiatiefnemer Gerard van Hamburg. “Met de muziekles cadeaubon hopen wij meer mensen, jong en oud, net dat zetje te geven om de muziekschool binnen te stappen.”

Ook bij de aangesloten muziekscholen is het inititatief erg welkom. Het concept muziekschool heeft de laatste jaren weinig aandacht gekregen. Bij sommige mensen heeft het zelfs een wat stoffige bijklank. “Onterecht”, meent Van Hamburg, “zoals de muziek verandert gaan ook deze scholen met hun tijd mee. Er is werkelijk voor iedere doelgroep een les te vinden!”. Hij hoopt dan ook dat zijn MUZIEKLESKADOBON.NL zal bijdragen aan een nieuwe toestroom van leerlingen naar de muziekscholen.


Deel: ' Nieuw in Nederland Muziekleskadobon.nl '
Lees ook