startpunt!

Eindhoven, 6 juli 1999

Hoe vind ik snel interessante sites? Hoe kan ik als serieuze gebruiker het Internet effectiever gebruiken? Hoe kan ik eenvoudig mijn favoriete bookmarks samenstellen? Hoe kan ik mijn agenda, memo’s en andere functies dagelijks op een rijtje zetten, zodanig dat ik ze vanaf iedere computer kan opvragen? Per vandaag hebben wij het antwoord op al deze vragen: //mijn.wereld.nl, mijn dagelijkse startpunt op het Internet.

//mijn.wereld.nl verschilt van andere startpagina’s doordat het Internet niet alleen op een overzichtelijke manier in kaart wordt gebracht, maar de gebruikers kunnen dit zelf inrichten! Het uitgangspunt van //mijn.wereld.nl zijn de dagelijkse behoeftes en interesses van de Internetgebruiker. Kortom: //mijn.wereld.nl. is mijn dagelijkse startpunt voor persoonlijk gebruik! En iedereen kan zich gratis aanmelden.

mijn persoonlijke functies

In mijn persoonlijke functies staan alle belangrijke zaken dagelijks op een rij! Als lid van //mijn.wereld.nl krijg ik een persoonlijke pagina, waar ik een agenda kan bijhouden, memo's kan maken, een adresboek kan samenstellen etc. Deze pagina is beveiligd met een wachtwoord, hierdoor is de pagina alleen voor mij toegankelijk. Op deze manier kan ik in één oogopslag zien wat er die dag van belang is. Het bijzondere is, dat de bij //mijn.wereld.nl verzamelde informatie en functies vanaf iedere internetcomputer toegankelijk is, thuis, op mijn werk of vanuit het cybercafé.

mijn persoonlijke surfgids

De persoonlijke surfgids is gevuld met diverse links naar interessante websites. Deze surfgids kan ik heel eenvoudig en snel aanpassen, zodat ik geheel naar eigen wens links kan toevoegen, wijzigen en verwijderen. Ook kan ik eigen rubrieken toevoegen en/of bestaande rubrieken wissen. Zo ontstaat er een echte persoonlijke surfgids. Bovendien krijg ik regelmatig nieuwe surftips en suggesties voor actuele links. Het internet wordt op deze manier overzichtelijk in kaart gebracht.

mijn persoonlijke interesses

Als lid van //mijn.wereld.nl kan ik ook lid worden van verschillende communities, die zijn gebaseerd op
uiteenlopende interesses zoals, de kook.wereld, de fiets.wereld, de afslank.wereld, de restaurant.wereld, de studenten.wereld, de TV.wereld etc. Ik hoef me slechts één keer aan te melden en kan dan met dezelfde naam en wachtwoord lid worden van elke community die onder //mijn.wereld.nl valt.

//mijn.wereld.nl

Tenslotte biedt //mijn.wereld.nl mij een aantal handige functies, zoals een overzicht van on-line informatie diensten, een overzicht van zoekmachines, hulp op reis, on- line woordenboeken, rekenhulpen en on-line radio.

Kortom: //mijn.wereld.nl is mijn dagelijkse startpunt, dat ik naar mijn eigen voorkeuren en interesses kan invullen en uitwerken. Daardoor krijg ik een unieke pagina, waarmee ik dagelijks uit de voeten kan! //mijn.wereld.nl is een unieke combinatie waarbij content, interessegebieden en
persoonlijke, handige functies binnen handbereik komen!

Voor de redactie:

https://mijn.wereld.nl wordt geëxploiteerd door OLM Community Marketing, een dochter van OLM Bureau voor On-line Marketing b.v. OLM is een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in on-line marketing, virtual communities en e-commerce. OLM werkt voor/met relaties zoals o.a. KPN Telecom, PTT Post, Rabobank Nederland, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Bruna, Programmabladen AKN, Syntens en Retail One. OLM Community Marketing verzorgt al meer virtual communities.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot:

OLM Bureau voor On-line Marketing bv

Contactpersoon: Theo Jongmans

telefoon: 040-2434855

E-mail: tjongmans@olm.nl

Site: https://www.olm.nl

Deel: ' Nieuw Internet startpunt mijn.wereld.nl '
Lees ook