Van Lanschot BankiersNieuw kantoor voor Van Lanschot in Dordrecht

´s-Hertogenbosch, 13 sep 2001

Ook in Dordrecht beschikt F. van Lanschot Bankiers nu over een eigen en uniek kantoor. Op donderdag 13 september (16.00 uur) verricht burgemeester R.J.G. Bandell samen met drs. H. Heemskerk, voorzitter van de Raad van Bestuur van het bankiershuis, de officiële opening van villa Berckensteyn aan het Oranjepark. Een pand met een rijk verleden gelegen op een prachtlocatie in het hart van de oude stad.

Voor Van Lanschot vormt het nieuwe kantoor in Dordrecht een wezenlijke versterking van haar marktpositie in Zuid-Holland. De regio gelegen tussen de reeds bestaande kantoren in Rotterdam en Breda kan nu adequaat vanuit Dordrecht worden bediend. De kern bestaat uit de Drechtsteden en strekt zich richting Rotterdam uit tot en met Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam, richting de Alblasserwaard in het noordoosten en de Hoekse Waard en Beijerland in het zuidwesten.

Kantoordirecteur R.M. Nekkers MBA: Vanwege de groei van ons kantoor in Rotterdam en de vraag naar onze specifieke financiële diensten vanuit deze regio ontstond er een sterke behoefte aan een eigen kantoor in Dordrecht. Nekkers is verheugd over de hele mooie bedrijven in de regio. Ook in het achterland, de Alblasserwaard bijvoorbeeld, zitten veel interessante prospects. Bij hen speelt vooral de problematiek rond bedrijfsverkoop en -opvolging. Vanuit het nieuwe kantoor willen wij particuliere en zakelijke cliënten de persoonlijke aandacht geven die de basis vormt van het bankieren bij Van Lanschot. Men kan hier voor alle bankzaken van kastransacties en verzekeringen tot en met vermogensadvies en -beheer terecht. Dicht bij huis, met volop gelegenheid om voor de deur te parkeren en uiterst stijlvol.

Het team van Van Lanschot in Dordrecht - dat overigens al vanaf april aan het werk is - bestaat uit zes medewerkers. Specialisten uit de regio Rotterdam bieden waar nodig ondersteuning op het gebied van zakelijk bankieren, assurantiën, financiële planning en vermogensadvies. Gezien het succes van de eerste maanden houden we beslist rekening met uitbreiding, zegt Nekkers.

Jeugdzorg
Tijdens de officiële openingsplechtigheid zal drs H. Heemskerk namens de bank een cheque ter waarde van NLG 10.000 aanbieden aan Trivium, de stichting die zich in het zuidelijke deel van Zuid-Holland bezighoudt met jeugdzorg. Met dat bedrag zal de tuin van een gezinsvervangend tehuis in Dordrecht worden omgebouwd tot een kindvriendelijke, gezellige speelplek.

Deel: ' Nieuw kantoor voor Van Lanschot in Dordrecht '
Lees ook