Nieuw Kleurenklok-horloge maakt kinderen zelfstandiger


DRUNEN, 20100728 -- Onlangs introduceerde de Kleurenklok een nieuw horloge-model, dat kinderen zelfstandiger leert te werken en te spelen. De Kleurenklok is sinds 2003 een veel gebruikt hulpmiddel om kinderen zelfstandig te leren werken. De wijzerplaat van de Kleurenklok is ingedeeld in vaste tijdsblokken met een eigen kleur. De tijd wordt per keer ingesteld met n minutenwijzer, die het afgesproken tijdsblok weergeeft.

[Kleurenklok horloge voor kinderen] Je komt de klok vooral tegen op basisscholen. Door de inzet van de Kleurenklok, krijgen kinderen meer inzicht in tijd. Daardoor leren ze zelfstandiger te werken en te spelen.

Naast het gebruik in de klas of thuis, bestond ook steeds vaker de behoefte dit hulpmiddel buitenshuis te gebruiken. Voor die situaties werd het Kleurenklok-horloge ontwikkeld. Met dit horloge kunnen kinderen eenvoudig en overal inzicht krijgen in tijd, zodat ze zelfstandiger kunnen spelen.

Onlangs werd een nieuw model Kleurenklok-horloge gentroduceerd. Dit horloge heeft niet alleen de standaard Kleurenklok-functie (tijdsblokken), maar ook een digitale tijds-, datum- en stopwatch aanduiding. Meer informatie en prijzen vindt u op de Kleurenklok website (www.kleurenklok.nl).


Deel: ' Nieuw Kleurenklok-horloge maakt kinderen zelfstandiger '
Lees ook