Nieuw Management Kijkshop B.V


ZALTBOMMEL, 20150803 -- Kijkshop versterkt haar directie met een nieuwe commercieel directeur: Marcel Visser (41). Hij zal zorg gaan dragen voor de nieuwe richting van het bedrijf binnen marketing en commercie. Marcel Visser was hiervoor actief in diverse functies bij TomTom, Intel, Day-link en Axis communications.

COO a.i. Robin Tichler is per 1 juli 2015 uit dienst getreden. Zijn taken zijn binnen de directie overgenomen.

 Naast een nieuw commercieel directeur is per 1 juni 2015 Jeroen van de Wiel als nieuwe manager e-commerce begonnen. Hij zal de online strategie verder opzetten en zorg dragen voor de groei van het digitale kanaal. Jeroen van de Wiel was actief binnen onder andere Bax-shop en heeft zijn strepen verdiend binnen de online marketing.

Over Kijkshop

Kijkshop is in 1973 opgericht en heeft ruim 100 filialen verspreid over Nederland. In maart 2015 is het bedrijf overgenomen door het Zweedse Listérus & Partners Capital Advisors BV. Kijkshop had in 1999 een van de eerste webwinkels van Nederland en werkte in 2004 al aan een multi-channel strategie. Kijkshop is de eerste online retailer met 2-uurs levering in Nederland en zal dit de komende tijd verder uitrollen.

Kijkshop.nl, slim bekeken


Deel: ' Nieuw Management Kijkshop B.V '
Lees ook