Nieuw merk Spaanse trekhaken ook in Nederland verkrijgbaar


Caravan trekken op zijn Spaans

Bleiswijk, 20090302 -- Memo Handelsonderneming is importeur geworden van Aragon trekhaken uit Spanje. Memo is reeds importeur van andere trekhaken uit duitsland van de fabrikanten SMV Metall en Linnepe GmbH. Deze duitse fabrikanten zijn sterk in het leveren van trekhaken voor kampeerauto's.

ENGANCHES Y REMOLQUES ARAGON, S.L. is goed in het razendsnel ontwikkelen van nieuwe trekhaken voor nieuwe auto's. De ontwikkeling en uitlevering van deze nieuwe trekhaken duurt gemiddeld 3 weken. De snelheid is te danken aan oa. een moderne fabriek, met een geoliede en supper high tech R&D afdeling en eigen geijkte testbank. Het productieproces is voor 70% geautomatiseerd. Ook de afwerking (KTL) gebeurt op de fabriek zelf.
Door de samenwerking tussen Aragon en Memo kan Memo naast de campertrekhaken ook een compleet programma personen en bedrijfswagen trekhaken leveren. De trekhaken worden in Nederland geleverd aan garagebedrijvenen aangesloten dealers.
Meer informatie is te vinden op www.memo-europe.nl of via telefoonnummer 010-5190201. Memo Handelsonderneming, lorentzstraat 15, 2665 JG, Bleiswijk.


Deel: ' Nieuw merk Spaanse trekhaken ook in Nederland verkrijgbaar '
Lees ook