Ingezonden persbericht


Gebaseerd op universele en tijdloze wetten die altijd en overal van toepassing zijn

Nieuw model verenigt voor het eerst Westerse en Oosterse filosofieën tot een allesomvattende levensvisie

Doorn, 13 maart 2013 - De Cyclus is een nieuwe visie op het leven, gebaseerd op de essenties van Westerse en Oosterse levensfilosofieën. Zonder bestaande opvattingen en geloofsovertuigingen op te geven biedt dit instrument een uitweg uit het dualistische wereldbeeld en de mogelijkheid om ons menselijk potentieel volledig te benutten. De Cyclus wordt voor het eerst gepresenteerd tijdens een tweedaagse Campus op 13 en 14 april 2013.

Met de vele inzichten die de Cyclus brengt, ontvouwt een ogenschijnlijk chaotische en complexe wereld zich tot een helder en eenvoudig model van groei, creatie en persoonlijk leiderschap. De Cyclus is ontdekt door John Schrederhof. Hij begeleidde ruim 15.000 mensen uit 25 landen bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en is auteur van verschillende boeken op dit gebied.

Uitgangspunten
Uitgangspunten van de Cyclus zijn dat men ieder moment van de dag - veelal onbewust - verlangens in zich draagt en dat levensomstandigheden op ieder moment belangrijke informatie bieden. Het model leidt stap voor stap door het natuurlijke proces van verlangen naar verwezenlijking en biedt daarmee een belangrijk instrument voor persoonlijke effectiviteit. De Cyclus ondersteunt tevens een proces van spirituele ontwikkeling en nodigt uit om stapsgewijs los te laten wat we niet zijn, dichter bij onze ware aard te komen en in vrijheid te leven.

Campus
De Cyclus Campus biedt een unieke mogelijkheid om kennis te maken met de Cyclus en om te ontdekken wat dit bijzondere leiderschapsinstrument kan betekenen. De Campus biedt een rijke bron van kennis, wijsheid en inspiratie. De Cyclus Campus vindt plaats op 13 en 14 april 2013.

Boek
Het boek 'De Cyclus - Visie op persoonlijk leiderschap' geeft een krachtige introductie van de Cyclus. Heldere teksten en tientallen illustraties maken het boek zeer toegankelijk en ondersteunen om een goed beeld te krijgen van de natuurwetten en principes die van doorslaggevende invloed zijn op de kwaliteit van leven. Het boek biedt daarnaast praktische suggesties om het gedachtengoed van de Cyclus direct in het dagelijkse leven toe te kunnen passen.

Lees het Cyclus boek of kom naar de Cyclus Campus op 13 & 14 april 2013.

Deel: ' Nieuw model verenigt Westerse en Oosterse filosofieën '
Lees ook