Nieuw.nl: Prijsvergelijken met de WAP-telefoon.

Vanaf vandaag is het bij de grootste prijsvergelijkende site van Nederland, mogelijk om met behulp van de mobiele telefoon prijzen te vergelijken. Dat kan door met de WAPtelefoon naar wap.nieuw.nl te gaan.

Op het laatste moment in de rij van de computerwinkel nog even kijken of het wel een goede aankoop is? Dat kan nu met de WAPtelefoon bij de grootste prijsvergelijkende site van Nederland, www.nieuw.nl Elk computeronderdeel kan vergeleken worden op prijs, daarbij rekening houdend met de regio waarin zich men bevindt. De kans is groot dat er wat gevonden wordt, want de database van nieuw.nl bevat nu reeds 75 winkels, met in totaal meer dan 11.000 artikelen.

Michiel van Deursen, een van de bedenkers van de site: "Mobiel internetten met behulp van WAP is natuurlijk de ideale oplossing voor een site als nieuw.nl. Men kan nu in de winkel nog de prijzen vergelijken. Op die manier bereiken we een uiterst doorzichtige markt voor de consument".

Ook nieuw.nl heeft nu dus een toepassing met WAP. Er is lang over nagedacht, omdat de meeste WAP-toepassingen vaak niet erg zinvol zijn, maar met de WAP toepassing van nieuw.nl is er een leuke site voor het wappend publiek bijgekomen.

De site is met de mobiele telefoon te bereiken via http://wap.nieuw.nl

Ter informatie:
Voor meer informatie over Nieuw.nl en dit bericht kunt u contact opnemen met Michiel van Deursen, tel. 050 5792333, fax 050 5792329, e-mail michiel@nieuw.nl

Nieuw.nl is de grootste prijsvergelijkende site van Nederland met meer dan
10.000 artikelen. Nieuw.nl is onderdeel van Tty.nl, dat tevens bekend is van de grootste advertentie-site van Nederland www.2dehands.nl (voor gsm, audiovideo en computer).

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuw.nl Prijsvergelijken met WAP-telefoon '
Lees ook