Ingezonden persbericht


nieuw online leningsconcept van Centric en geldvoorelkaar.nl

IJsselstein, januari 2011 - Centric heeft een platform voor Geldvoorelkaar.nl ontwikkeld. Investeerders en leners kunnen voortaan een online kredietverlening aangaan met een goed rendement.

Geldvoorelkaar.nl is een reactie op de bankencrisis en de behoefte van de consument aan een meer dynamische en transparante geldmarkt. Slimmer lenen en slimmer investeren door elkaar, onafhankelijk van banken en verzekeraars, financieel te helpen. Leners en investeerders bepalen zelf hun rente. Dit betekent een beter rendement voor investeerders en lagere kosten voor leners.

Centric maakt het mogelijk om online flexibel en beheersbaar te lenen en te investeren. Op basis van een Agile aanpak ontwikkelt Centric een maatwerkoplossing en maakt hierbij onder andere gebruik van Microsoft BizzTalk om de interactie met andere systemen te vereenvoudigen en te automatiseren. Geldvoorelkaar.nl biedt leners en investeerders met deze oplossing op een veilige manier kredietverlening. Aanvragers ondergaan altijd een kredietwaardigheidscontrole. De financiële transacties worden geheel automatisch en rechtstreeks via een financieel pakket met de bank uitgevoerd. Centric combineert de kennis van automatisering met het ontsluiten van de beschikbare informatie om de websiteprocessen en acties te automatiseren.

Centric is verantwoordelijk voor het gehele IT-traject: ontwikkeling, hosting en beheer van het platform. Centric is gespecialiseerd in Mission Critical Hosting met 24x7 support en neemt het volledige technisch beheer van bedrijfskritische applicaties en websites voor haar rekening.

Deel: ' Nieuw online leningsconcept van Centric en geldvoorelkaar.nl '


Lees ook