TRAVEL ACTIVE FOUNDATION

Explore!: Nieuw reismagazine voor jongeren!

Maandag 15 maart 1999

SPLINTERNIEUW REISMAGAZINE VOOR JONGEREN!

Over enkele dagen verschijnt er een nieuw tijdschrift op de markt voor avontuurlijke jongeren met internationale plannen. Highschool in Amerika, een werkvakantie in Australië, au pair in Engeland, op het toneel staan in Canada of kanovaren in de Ardennen; in EXPLORE! staan ruim tachtig pagina's boordevol buitenlandmogelijkheden voor jonge avonturiers.

EXPLORE! heeft voor ieder wat wils: activiteiten voor korte tijd (zoals avontuurlijke, sportieve, creatieve, culturele, taal- en werkvakanties), maar ook voor langere tijd (au pair, werk, stage, onderwijs en scholierenuitwisselingen). Zowel dichtbij als ver weg, voor individuelen als voor groepen. Een groot aantal bekende en minder bekende Nederlanders beschrijft hoe het verblijf in het buitenland hen is bevallen en in hoeverre het hun leven heeft beïnvloed.

Daarnaast bevat het tijdschrift een overzicht van honderden adressen en instanties die jonge globetrotters verder op weg kunnen helpen. Vanzelfsprekend behandelt Explore! ook andere zaken die bij een internationale activiteit aan de orde komen, zoals bagage, visa, gezondheid, verzekeringen, financiën, heimwee, etc...

EXPLORE! verschijnt eenmaal per jaar en kost 8,95. Het blad is vanaf eind maart verkrijgbaar in de boekhandels of op aanvraag bij de Travel Active Foundation (0478-551915).

////////////

Voor meer informatie over dit persbericht:
Travel Active Foundation
Saskia Zondag (PR & Communications Co-ordinator)
Postbus 333, 5800 AH Venray
Tel. 0478-551915
Fax: 0478-551916
Email: foundation@travelactive.nl


15 mrt 99 18:57

Deel: ' Nieuw reismagazine voor jongeren Explore! '
Lees ook