Ingezonden persberichtHilversum, 19 juli 2007

nieuw seizoen onm:
liefdes, vriendschappen en ambities onder hoogspanning

De fans hebben lang moeten wachten, maar op 20 augustus start het nieuwe televisieseizoen voor ONM. Dan worden de brandende vragen die de cliffhanger-uitzending opwierp beantwoord. Hoe loopt het bijvoorbeeld af met de brand die Daan heeft aangestoken in DOK? Wie kan hij redden uit de vuurzee: Julia of Malú? En worden Junior en Imani ooit nog herenigd? De nieuwe afleveringen zijn elke werkdag te zien om 19.00 uur bij BNN op 3.

De dagelijkse soap sloot op vrijdag 11 mei af met een zinderende finale. In het nieuwe seizoen van ONM zullen liefdes, relaties, vriendschappen en ambities om verschillende redenen onder hoogspanning komen te staan... Tijdens de eerste week zien de kijkers hoe Tonnie onder zware druk wordt gezet door Faber, die geld van hem eist. Samen met Wesley bedenkt hij een gevaarlijk plan. Daan krijgt een heftige terugslag na wat er is gebeurd tijdens de brand in Dok. Junior is boos en radeloos: iedereen heeft hem verraden! Hij besluit Imani achterna te reizen. Anna heeft toekomstplannen, maar of Eva daar nou zo blij van wordt... Dat valt te betwijfelen. En of Marnix er blij van wordt... Daar hebben we het helemaal maar niet over. Ilyas besluit dat al het geheimzinnige gedoe rond zijn voorgenomen huwelijk afgelopen moet zijn: het is tijd voor openheid!

Het nieuwe seizoen van ONM begint op 20 augustus, maar voor wie niet zo lang kan wachten organiseert BNN op 11 augustus een exclusieve sneak preview. Daar laat BNN de eerste drie afleveringen van het nieuwe ONM-seizoen zien, voor een speciaal geselecteerd publiek. Iedereen kan er bij zijn, maar iedereen die aanwezig is, moet wel beloven om helemaal niks uit te laten lekken... Voor meer informatie: www.onm.bnn.nl.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuw seizoen ONM '
Lees ook