Ingezonden persbericht


Nieuw seizoen Total Drama Action bij Cartoon Network van start Jim Bakkum en Antonie Kamerling als Duncan & Geoff

Amsterdam - Donderdag 5 november gaat een nieuwe serie van de geanimeerde 'reality show' Total Drama Action van start. De populaire tienerserie die elke donderdag om 17.30 uur te zien is op Cartoon Network, speelt zich dit jaar af in een filmstudio. Net als Total Drama Island, de kijkcijferhit van vorig seizoen, is deze show ook een afvalrace. Vele bekende Nederlanders werkten mee aan Total Drama Action.

Total Drama Action vertegenwoordigt een geheel nieuw segment in televisieland en is de snelste en leukste geanimeerde TV-serie ter wereld. Total Drama Island was zeer populair onder tieners in Nederland. De deelnemers van Total Drama Action zijn dan ook veel gebruikte alter ego' s op sociale netwerken.

Deelnemers
Er zijn nog 14 van de 22 deelnemers van vorig jaar over. Bij Cartoon Network zijn te zien: gezellige dikkerd Owen, sukkelige Lindsay, supernerd Harold, criminele Duncan, gekke Izzy, gothic Gwen, wannabe Beth, levendige Leshawna, mysterieuze Trent, feestbeest Geoff, surfchick Bridgette, koningin Heather, ijverige Courtney en adembemende Justin. Total Drama Action zit vol met romances, vriendschappen, gekonkel, sabotages en stunts. Een aantal bekende Nederlanders heeft de stemmen van de deelnemers ingesproken. De stem van Duncan wordt ingesproken door Jim Bakkum, Antonie Kamerling is Geoff.

Opzet
Total Drama Action speelt zich af in de desolate film studio Backlot. De 14 deelnemers worden behandeld als echte acteurs en verblijven dan ook in aftandse trailers. Na de eliminatieronde verlaten de verliezers het toneel via de Red Carpet Walk of Shame.

Waar, wanneer, hoe laat?
Total Drama Action is iedere donderdag om 17:30 uur te zien bij Cartoon Network. De aflevering wordt herhaald elke daaropvolgende woensdag om 17.30 uur.

Deel: ' Nieuw seizoen Total Drama Action bij Cartoon Network van start '
Lees ook