Nieuw Snor-boek: Huishoudkalender


UTRECHT, 20180109 -- Het huishouden lijkt op het bouwen van een kaartenhuis: steeds kun je weer opnieuw beginnen. Je zou er gek van worden. Gelukkig is er nu de prachtig geïllustreerde Huishoudkalender. Hierin geeft Inez van Eijk 52 tips om de klussen in huis lichter en vrolijker te maken, zodat je iedere weer met een opgeruimd gevoel aan de slag kunt gaan. De Huishoudkalender verschijnt op 22 februari bij Uitgeverij Snor.

[ieuw Snor-boek: Huishoudkalender] Huishoudhacks
De ouderwetse huisvrouw sterft uit. En nu komen we erachter hoeveel kennis daarmee verloren gaat. Want hoe maak je een aangebrande pan het best schoon? Wat doe je met een vetvlek? En hoe stop je de kledingmot met handige huis- tuin en keukenmiddeltjes die ook nog milieuvriendelijk zijn? De Huishoudkalender biedt hulp. Hij bevat oude trucs en nieuwe hacks.

Liefde
Inez van Eijk verzamelde haar beste tips en We are out of Office maakte er prachtige illustraties bij. Een serie tips waarvan je meteen zin krijgt om ze uit te proberen. Ook is de Huishoudkalender een perfect cadeau voor kinderen die het huis uitgaan. Of voor vaders.

De Huishoudkalender staat vol vrolijke illustraties van designduo We are out of office. De kalender is uitgevoerd met een ringband en staander waardoor de kalender rechtop kan blijven staan en je iedere week een bladzijde om kunt slaan voor een nieuwe tip. Aan de voorkant een illustratie met een tip, op de achterkant meer uitleg en extra tips over het onderwerp.

Over de makers
Inez van Eijk (1940) werkt als schrijfster en publiciste. Ze is vooral bekend geworden door haar boeken over etiquette en over het mondeling en schriftelijk taalgebruik die ze in de jaren ’80 en ’90 schreef. In 1993 won ze de Zilveren Griffel voor haar kinderboek ‘Lieve Engerd, de groetjes’. Andere bekende werken van haar zijn het in 1983 verschenen ‘Etiquette vandaag’ en het in 1994 verschenen ‘Etiquette van A tot Z’.

‘We are out of office’ is een designduo uit Utrecht. Grafische patronen in krachtige kleuren zijn kenmerkend voor hun werk.


Titelinformatie
Titel: Huishoudkalender
Auteur: Inez van Eijk
Illustraties en vormgeving: We are out of office
Formaat: 222 x 144 mm
Bindwijze: Ringband met staander
Aantal pagina’s: 108
Prijs: €14,99
ISBN: 978-94-6314-038-6
Verschijnt: 22 februari 2018


Deel: ' Nieuw Snor-boek Huishoudkalender '
Lees ook