Nieuw Snor-boek: ‘Wat zeg je?’


Utrecht, 20160316 -- Mamagaai, Fluitvliegje, Blijbaan. Als ouder of grootouders kijk je ernaar uit: de dag waarop je (klein)kind zijn eerste woordje uitspreekt. Dat eerste woord is een startschot voor een taalavontuur vol grappige vergissingen en versprekingen. In het nieuwe ‘Wat zeg je?’, gemaakt door Lien Geeroms en uitgebracht door Uitgeverij Snor, kun je alle kinderpraat verzamelen. Het boek verschijnt op 24 maart 2016.

Lien Geeroms: “Mijn oudste zoon zei als kleuter steevast octobus tegen een octopus. Dat sprak tot mijn verbeelding en ik goot die mooie fout in een print. Via vrienden, familie, kennissen, kennissen van kennissen verzamelde ik nog een hele hoop beeldige versprekingen. Het idee voor dit invulboekje groeide: een verzamelplaats voor de kinderpraat van je eigen (klein)kind, doorspekt met voorbeelden van andere kinderen en een paar testjes die grappige uitspraken kunnen uitlokken.”

Het boekje bevat 48 pagina’s en is verdeeld in thema’s als Dieren, Lichaam, Plekken en Plaatsen. Het bevat voorbeelden met mooie illustraties, maar vooral ook genoeg ruimte om de woorden van je eigen kind op te schrijven.

De maker

Lien Geeroms (1978) is zelfstandig illustrator en komt uit Vlaanderen. Ze studeerde grafische vormgeving en illustratie aan de Hogeschool Sint Lucas in Gent. Ze werkt voor verschillende opdrachtgevers, van uitgevers van bladen en boeken tot opdrachtgevers in de textiel- en papierindustrie. Voor Uitgeverij Snor illustreerde zij eerder de Snorgids voor 30+ Vrouw en de Snorgids voor 30+ Man.

Over Uitgeverij Snor

Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te geven en te krijgen.

Titel: Wat zeg je?
Illustraties: Lien Geeroms
ISBN: 978-94-6314-016-4
Aantal pagina’s: 48
Formaat: A5
Prijs: € 9,99
Verschijnt: 24 maart 2016


Deel: ' Nieuw Snor-boek ‘Wat zeg je?’ '
Lees ook