Nieuw Snor-boek: We Love You, Vriendenboek voor volwassenen


Utrecht, 20161003 -- In We Love you, Vriendenboek voor volwassenen staat niet de schrijver centraal, maar de ontvanger van het boek. Vrienden en collega’s schrijven positieve feedback op over de ontvanger en spreken hun waardering uit over hun onderlinge vriendschap. Dat maakt dit boek tot een fijn feelgood cadeau. We Love You verschijnt begin oktober 2016.

Nieuw Snor-boek: We Love You, Vriendenboek voor volwassenenPositieve psychologie
Uit onderzoek blijkt dat positieve feedback van je omgeving een belangrijke bijdrage kan leveren aan je persoonlijke ontwikkeling. Deze feedback zorgt ervoor dat mensen hun persoonlijke kwaliteiten ontdekken, erkennen en meer gaan waarderen. In dit Vriendenboek, waarvan het concept werd verzonnen door Life & Career Coach Ivo Jansen, vullen vrienden hun positieve feedback over jou in, met antwoorden op vragen als ‘Van onze eerste ontmoeting herinner ik me…’, ‘Ik ben best weleens jaloers op…’ en ‘Jij was laatst op je best toen…’.

Jan Auke Walburg, Bijzonder hoogleraar Positieve psychologie (Universiteit Twente) over We Love You: ‘‘Steeds weer opnieuw blijkt uit onderzoek dat de ontwikkeling van sterke kanten en talenten meer ruimte biedt voor een plezierig en zinvol leven dan het corrigeren van zwakke kanten. Auteur Ivo Jansen neemt die wetenschap als uitgangspunt en komt tot een uitwerking waarbij sterke kanten een verbinding krijgen met anderen in vriendschappen. Dat maakt dit boek zeer de moeite waard. Lezen en uitproberen!’’

Over de makers
Auteur Ivo Jansen is werkzaam als Life & Career Coach bij Datsja Loopbaanadvies, waarvoor hij zich heeft verdiept in de positieve psychologie. Ivo werkt in verschillende organisaties met het loopbaanspel Who You Are Matters! En ontwikkelt tools op het gebied van persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling.  

Het ontwerp is door illustrator Sue Doeksen in samenwerking met vormgever Ricardo Leite. Sue is ‘visual adventurer’ en werkt graag met verschillende media. Haar werk is te herkennen aan de heldere kleuren, ronde vormen en verstopte grapjes. Eerder illustreerde Sue Doeksen voor Uitgeverij Snor o.a. het boek ‘Vrolijk in 3,5 maand’, dat ook werd uitgegeven in het Duits en het Engels.

Titel: We Love You, Vriendenboek voor Volwassenen
Tekst
: Ivo Jansen
Illustraties en design
: Sue Doeksen & Ricardo Leite
ISBN
: 978-94-6314-025-6
Aantal pagina’s
: 112
Formaat
: 167 x 250
Prijs
: €16,99
Verschijnt
: begin oktober 2016


Deel: ' Nieuw Snor-boek We Love You, Vriendenboek voor volwassenen '
Lees ook