Nieuw Snor-boek: Yvestown in de keuken

Uitgeverij Snor, april 2014
UTRECHT, 20140401 -- Is het een kookboek, of is het een interieurboek? In het boek Yvestown in de keuken van de populaire blogger Yvonne Eijkenduijn van de blog Yvestown, zijn én veel mooie keukens én veel recepten te vinden. Het boek is op 27 maart 2014 gepresenteerd bij Sissy Boy Homeland op de KNSM-laan in Amsterdam. Het verschijnt dit voorjaar bij Uitgeverij Snor.

De schrijfster
Als blogger heeft Yvonne Eijkenduijn een ongelimiteerde ruimte op internet tot haar beschikking, waarop ze mensen over de hele wereld inspireert. Haar blog bereikt maandelijks meer dan 150.000 lezers wereldwijd. Toch was de tijd rijp voor een boek, vond zij. Yvestown in de keuken is een mix van een keuken- en een kookboek. "Dit boek gaat over mijn allergrootste passie: voedsel. Ik hou van alles wat met voedsel te maken heeft, van boeren, van supermarkten, van boodschappentassen, van de verpakking waar voedsel in zit, en van de keuken waarin het bereid wordt."

In dit boek zoekt Yvonne Eijkenduijn vrienden en familieleden op in hun keukens. Ze maakte foto’s van de keukens deed de foodstyling en foodfotografie van de gerechten waarvan de recepten in dit boek staan. Alles gelardeerd met uitspraken van Yvonne zelf over de keukens en de recepten. "Alle recepten zijn door de bewoners samengesteld of ik heb ze voor hen geschreven. In elk geval zijn ze allemaal door mijzelf gekookt en geproefd."

VS 
Voorjaar 2015 verschijnt het boek Yvestown: the kitchens I visited, in licentie op de Amerikaanse markt bij Peter Pauper Press.

Over Uitgeverij Snor 
Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te lezen en nog leuker om te krijgen. En eigenlijk nog leuker om te geven nadat je ze gekocht hebt. 


Titel: Yvestown in de keuken 
Auteur: Yvonne Eijkenduijn 
Fotografie: Yvonne Eijkenduijn 
Vormgeving: Roel Vaessen 
ISBN: 978-90-799-61-77-1 
Aantal pagina’s: 272 
Formaat: 210 x 270 mm 
Uitvoering: gebonden met
leeslint 
Prijs: € 32,50 
Verschijnt: 27 maart 2014


Deel: ' Nieuw Snor-boek Yvestown in de keuken '
Lees ook