Nieuw Snor-hardloopboek: Fun to Run


Begin met hardlopen én houd het vol!

Utrecht, 20160405 -- Stel je voor hoe fijn het zou zijn als je een paar keer per week fris van de bank af zou springen om vol plezier een rondje te gaan hardlopen. Superfijn, maar hoe krijg je je zelf van die bank af, zeker als je eigenlijk moe bent, geen tijd of niet de juiste schoenen hebt? Fun to Run is een boek vol humor over hoe je begint met hardlopen en het ook nog ’s volhoudt. De vriendin die je van die bank afschopt en zorgt dat je het hardlopen nog leuk gaat vinden ook.

Korte metten

Eigenlijk wil je best beginnen met hardlopen, maar elke keer als je genoeg moed hebt verzameld, komt er toch weer een smoesje tussen. Het vrolijke boek Fun to Run, aanstekelijk geschreven door Natascha Klootsema, met hilarische illustraties van Maartje Kuiper, maakt korte metten met alle excuses die je kunt verzinnen om niet te gaan lopen. Fun to Run loodst je door die eerste lastige periode heen. In dit vrolijk geïllustreerde boek lees je waarom hardlopen zo goed voor je is, hoe je het kunt volhouden én hoe je misschien zelfs verslaafd raakt aan hardlopen.

Sappige anekdotes

In Fun to Run geen ingewikkelde technische verhalen over de juiste looptechniek. Schrijfster Natascha Klootsema kroop weer in de huid van de beginnende hardloopster die zij ook ooit was, en vertelt op motiverende wijze hoe je van 0 naar 10 kilometer traint, welke obstakels je onderweg kunt tegenkomen en hoe je deze neemt. Compleet met recepten voor gerechten die je een extra boost geven en sappige anekdotes en daaruit voortvloeiende adviezen (zoals: “altijd poepen voordat je gaat lopen”) van andere loopsters. Ook behandelt ze de meest voorkomende blessures, hoe je ze herkent en wat je ertegen doet.

Over de makers

Natascha Klootsema (1973) is journaliste, eigenaar van Flavourites.nl en hardloopster. Ze begon in 1995 voor het eerst met hardlopen en stopte er talloze keren mee, totdat ze het uiteindelijk wel volhield en in 2015 zelfs de Marathon van New York liep. Ze is daar zo blij mee, dat ze iedereen aan het hardlopen wil krijgen. Maartje Kuiper illustreerde in 2007 haar eerste boek voor Uitgeverij Snor en inmiddels heeft ze al een heleboel Snorboeken van haar grappige illustraties voorzien. Van Handboek voor Opa’s en Oma’s tot Ontdek je stad.

Over Uitgeverij Snor

Uitgeverij Snor is een uitgeverij van slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te geven en te krijgen.

Auteur: Natascha Klootsema
Illustraties: Maartje Kuiper
Vormgeving: Zilverster Media
Formaat: 116 x 163 (staand)
Aantal pagina’s: 112
Bindwijze: integraal gebonden
Release: 24 april 2016
Prijs: €14,99
ISBN: 978-94-631-40140


Deel: ' Nieuw Snor-hardloopboek Fun to Run '
Lees ook