Carros

Nieuw televisieprogramma 'Cars & Bikes' op Yorin

(16 augustus 2001)

Vanaf zondag 2 september zal bij Yorin het nieuwe programma Cars & Bikes te zien zijn. Cars & Bikes is een wekelijks programma waarin nieuwe autos en motoren op een cosmetische manier in beeld worden gebracht. Elke week veel autonieuws, rij-impressies en testen van nieuwe modellen, met vooral veel aandacht voor sportieve en exclusieve uitvoeringen. Cars & Bikes wordt gepresenteerd door Michael Pilarczyk.

Rondom grote internationale autosalons (Amsterdam, Parijs, Frankfurt, Tokyo, Detroit, Genève) zullen de uitzendingen grotendeels gewijd zijn aan al het nieuws dat op deze shows te zien is. Ook zal elke week een portret worden gemaakt van een kijker met een bijzondere en opmerkelijke bolide.

Regelmatig zullen opvallende items te zien zijn, zoals bijvoorbeeld het zelf bouwen van een sportwagen. In een aantal afleveringen zal Michael Pilarczyk een Lomax sportwagen in elkaar zetten en vervolgens maakt de kijker middels een spel kans om deze unieke Engelse sportwagen te winnen.

Zeer regelmatig zal er een special in het programma te zien zijn. Hier moet gedacht worden aan; cabrios, winter, zomer, car entertainment, banden, onderhoud, carkits, navigatiesystemen, tuning,

Zoals de titel al doet vermoeden, zullen naast autos ook motoren, scooters en sportieve fietsen te zien zijn in Cars & Bikes.

In de eerste afleveringen zal o.a. een exclusief verslag te zien zijn van de Grand Prix De L Automobile, een zeer unieke klassieke rally langs prachtige lokaties in Frankrijk. Verder zullen de nieuwe Mercedes 500SL, de Lexus SC430 cabrio, de nieuwe R1150RS BMW motor te zien zijn, plus unieke opnamen van Formule 1 rijder Mika Hakkinen in de Mercedes DTM wagen.

Cars & Bikes wordt elke zondagmiddag tussen 17.40 en 18.10 uitgezonden bij Yorin. Op maandagavond tussen 23.40 en 00.10 is de herhaling te zien.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuw televisieprogramma 'Cars & Bikes' op Yorin '
Lees ook