Nieuwbouwproject Kwintijn Amsterdam fase 2 ook in recordtempo verkocht


Door de constante persoonlijke aandacht van een toegewijde verkoopspecialist wordt het verkoop proces in doorlooptijd drastisch gereduceerd

AMSTERDAM, 20150714 -- Daar waar Advision Home Counsel - in de zomer van 2014 - voor Projectontwikkelaar Van Wijnen 49 luxe appartementen in Amsterdam binnen afzienbare tijd heeft verkocht, kreeg zij ook de opdracht de 2efase van het project te verkopen. Het totale project, genaamd Kwintijn, welke grotendeels aan/om de Bilderdijkkade wordt gebouwd, bestaat uit 118 appartementen in een combinatie van huur en koop. Fase 2 omvat 29 luxe koopappartementen en verschillende ondergrondse parkeerplaatsen. Ook deze zijn inmiddels in recordtempo verkocht.

De buitenkant van Kwintijn oogt robuust en stoer en verwijst duidelijk naar het verleden van deze locatie. Het is een knipoog naar de industriële bebouwing van het Hallengebied met een eigentijdse uitstraling. Op het dak van de ondergrondse parkeergarage wordt een sfeervolle binnentuin gerealiseerd voor bewoners.

De, door Advision Home Counsel gekozen strategie, behelsde de inzet van een aantal ondersteunende specialisten rondom een ervaren verkoopspecialist op het gebied van nieuwbouwprojecten. Deze verkoopspecialist nam intrek in het speciaal hiervoor ingerichte informatiecentrum op de bouwlocatie zelf alwaar de potentiele kopers de eerste gesprekken voerde. Hierbij kon men direct gebruik maken van een financieel specialist die eveneens ter plaatse was. Roy Staphorsius, mededirecteur van Advision Home Counsel zegt: “In nauwe samenwerking met de mensen van Projectontwikkelaar Van Wijnen kon in zeer korte tijd het volledige verkoopproces, van brochure tot aan de handtekening worden gerealiseerd wat heeft geleid tot de razendsnelle verkoop van alle appartementen. Opnieuw een bewijs dat ons concept staat voor een snelle 100% verkoop door focus en toewijding, en dat geldt niet alleen voor Amsterdam maar ook voor onze projecten elders in Nederland”.

Advision Home Counsel is gespecialiseerd in het verkopen van nieuwbouwprojecten. De aanpak garandeert een versnelde verkoop van nieuwbouw woningen door persoonlijke aandacht. Meerdere projectontwikkelaars hebben Advision Home Counsel ondertussen de verkoop van hun projecten gegund en is er gestart met de verkoop van projecten in o.a. Nijmegen, Dordrecht, Maastricht, Eindhoven, Roermond, Asten en Boekel.


Deel: ' Nieuwbouwproject Kwintijn Amsterdam fase 2 ook in recordtempo verkocht '
Lees ook