Nieuwe aandeelhouder LearningGuide Solutions BV

'S-HERTOGENBOSCH, 20060119 -- Mark McManus, de CEO van New Horizons Michigan, is toegetreden tot de LearningGuide directie als strategisch adviseur en aandeelhouder. Mark McManus is bekend in de IT opleidingswereld als CEO van New Horizons Computer Learning Centres uit Michigan. Dit bedrijfsonderdeel van New Horizons beheert zes opleidingslocaties. New Horizons is met 270 centers verspreid over 51 landen de grootste onafhankelijke computeropleider ter wereld.


Begin dit jaar is New Horizons Michigan wederverkoper geworden van LearningGuide en heeft zichzelf daarmee gevestigd als een van LearningGuide's meest waardevolle Amerikaanse partners. Marc McManus is lid van de wereldwijde Microsoft adviesraad voor Microsoft Learning in Redmond, Washington, USA.

Alfred Remmits, CEO van LearningGuide: "We zijn erg blij met de samenwerking met Mark McManus. De investering die Mark heeft gedaan zal zorgen voor een uitbreiding van onze business development activiteiten en zal LearningGuide internationaal vestigen als een leider in de markt van electronic performance support systemen. De rol van Mark als CEO van New Horizons Michigan en zijn ervaring met de marketing van leeroplossingen is van grote waarde voor LearningGuide bij het onwikkelen van de markt in de Verenigde Staten".

Mark McManus: "LearningGuide verschaft ons een strategisch sterke positie voor New Horizons Michigan. De markt voor performance support systemen groeit en zal een groot gevolg hebben voor de manier waarop werknemers leren. Bedrijven leggen het leren vast in processen, zodat het leren een natuurlijk onderdeel uitmaakt van de taken en procedures van werknemers. Met de LearningGuide in handen staat New Horizons Michigan centraal in de ontwikkeling van deze markt".

Deel: ' Nieuwe aandeelhouder LearningGuide Solutions BV '
Lees ook