Ingezonden persbericht

Nieuwe Account Manager CADJOBS.nl

DORDRECHT, 20030228 -- CAD & Engineering recruitment bedrijf CADJOBS.nl heeft overeenstemming bereikt met de heer P. Korterink om per 3 maart a.s. als Account Manager Mechanical in dienst te treden.

Pieter Korterink (25 jaar) was werkzaam als Projectleider bij detacheerder High Qualified Technicians BV te Delft en daarvoor werkzaam bij Bruynzeel Plastics BV. Zijn werkzaamheden zullen bestaan uit het verder uitbouwen van het (inter)nationale CADJOBS netwerk, het recruteren van werktuigbouwkundige CAD & Engineering specialisten en deze op basis van detachering en werving & selectie plaatsen bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers.

Profiel CADJOBS.nl:
CADJOBS.nl is Nederland's grootste online recruitment service voor CAD & Engineering specialisten, en is een initiatief van Reset C&T BV. Reset C&T is een bemiddelingsbureau dat zich specifiek richt op bedrijven of instellingen die gebruik maken van CAD software, en is gespecialiseerd in het werven & selecteren, detacheren en begeleiden, en indien nodig verder opleiden van 2D/3D CAD & Engineering specialisten.

Deel: ' Nieuwe Account Manager CADJOBS.nl '
Lees ook