Nieuwe ANWB/VVV Fietsgids met 50 mooie fietsroutes

PERSBERICHT - 01 APRIL 2000

Nieuwe ANWB/VVV Fietsgids Nederland

De nieuwe ANWB/VVV Fietsgids met een selectie van vijftig mooie fietsroutes

Recreatief fietsen wordt steeds populairder. Nederland is bij uitstek geschikt om met de fiets op verkenning te gaan. Overal zijn bijzondere plekjes, paden en plaatsen.

Deze plekjes zijn te ontdekken met de nieuwe ANWB uitgave 'ANWB/VVV Fietsgids Nederland'. Voor het verkennen van de eigen streek, maar natuurlijk ook voor vakantie of weekendje weg.

De 'ANWB/VVV Fietsgids Nederland' (ISBN nr: 90-18-01185-1) geeft in
112 pagina's een selectie van de 50 mooiste bewegwijzerde fietsroutes uit de bekende en zeer populaire ANWB/VVV Fietsgidsen.
Karakteristiek
De geselecteerde routes voeren door de prachtigste karakteristieke landschappen van ons land. De routes variëren van 30 tot 50 kilometer en zijn allen bewegwijzerd.

In totaal worden in de Fietsgids Nederland 12 provincies aangedaan. Per provincie zijn meerdere routes beschreven. Bij iedere route staat een overzichtelijk routekaartje en veel informatie over het landschap en de bezienswaardigheden onderweg.

De 'ANWB/VVV Fietsgids Nederland' is te koop hij alle ANWB-verkooppunten, boekhandels, warenhuizen en via internet (www.anwb.nl/winkel) en kost f 19,95.

Deel: ' Nieuwe ANWB/VVV Fietsgids met vijftig mooie fietsroutes '
Lees ook