Nieuwe AO: "Auto's uit Nederland".

Anders dan in landen als Duitsland, Frankrijk, Amerika, Japan en Zuid-Korea is het belang van de auto-industrie voor ons land beperkt. Toch komen er iedere werkdag personen- en vrachtauto's uit Nederlandse fabrieken. Dat varieert van gezinsauto's en exclusieve sportbolides tot zware vrachtwagens. De vaderlandse autogeschiedenis kent tal van hoogte- en dieptepunten. Succes en tegenslag lijken elkaar steeds af te wisselen. Over auto's uit Nederland is meer te zeggen dan op het eerste gezicht lijkt. Dit AO behandelt het onderwerp in vogelvlucht.

Drs. Paul Wouters volgt de internationale autobranche al jaren met grote belangstelling vanaf de zijlijn, bezoekt als liefhebberij tentoonstellingen, fabrieken en musea en schrijft daar over. In het dagelijks leven is hij communicatiemanager, hij werkte de afgelopen 25 jaar bij uiteenlopende belangenbehartigende organisaties, van de metaalsector en de bouw tot de gezondheidszorg en de farmaceutische sector.


Het AO 'Auto's uit Nederland' (AO 2876) is te bestellen voor 3,25 excl. verzendkosten bij AO, via de website: www.actueleonderwerpen.nl of bel 0320-286962. Of bestel de digitale uitgave van dit AO voor 1,95 (hier worden geen verzendkosten bij gerekend). Abonnees van de AO-reeks krijgen de uitgave automatisch thuisgestuurd.


IVIO Uitgeverij B.V.
IVIO Uitgeverij brengt sinds 1936 de populair-educatieve Actuele Onderwerpen reeks uit, met als doel hoogwaardige, exclusieve informatie op een objectieve en toegankelijke wijze voor een breed publiek te ontsluiten. Abonnees ontvangen elke twee weken een uitgave over een actueel onderwerp.

Kijk ook op onze website voor andere uitgaven of abonnementen: www.actueleonderwerpen.nl

Deel: ' Nieuwe AO "Auto's uit Nederland" '
Lees ook