Nieuwe App maakt wijn bestellen en thuisbezorgen opvallend eenvoudig


Nu in de AppStore: WineList

Amsterdam, 20150707 -- Nieuwe wijn ontdekken en bestellen wordt vanaf vandaag een stuk makkelijker. Er is nu namelijk een nieuwe App: WineList. Deze Nederlandse innovatie herkent alle wijnetiketten en met één druk op de smartphone kan de gebruiker de wijn laten thuisbezorgen. Bovendien bewaart de App alle gescande etiketten en gekoppelde info in een handig overzicht.

WineList richt zich op de Nederlandse markt en biedt inmiddels keus uit meer dan 2.500 direct te bestellen kwaliteitswijnen. Het gehele assortiment is afkomstig van gerenommeerde importeurs. “We werken uitsluitend met handelaren die staan voor wijnen van hoogwaardige kwaliteit.”, vertelt Hans van Schijndel, een van de oprichters van WineList.

Als een wijn niet direct te bestellen is, dan toont WineList de prijs en verkoopadres. De App houdt daarbij een persoonlijke lijst bij met gescande wijnen en bijbehorende informatie. Ook geeft WineList persoonlijke wijnadviezen. 

Eenvoudig wijn ontdekken
Oprichters Douwe Sterrenburg en Hans van Schijndel hebben een helder uitgangspunt voor de lancering van WineList: “Liefhebbers in Nederland helpen bij het ontdekken van geweldige wijnen: dat is wat we willen. Daarbij moet het laten thuisbezorgen van wijn gewoon veel eenvoudiger.”, vertelt Sterrenburg.

WineList belooft de komende tijd meer veranderingen. Van Schijndel: “Dit is pas het begin. Er komen nog vele functionaliteiten aan die het ontdekken en bestellen van wijn versimpelen. Denk daarbij aan persoonlijk advies van een ‘Privé Sommelier’, maar ook aan verrassende oplossingen op bestel- en bezorggebied.

WineList is nu gratis te downloaden in de App Store via https://www.winelist.nl. Op dit moment is de App alleen beschikbaar voor iPhone. De makers mikken erop binnen enkele maanden ook Android-gebruikers te helpen met het ontdekken van hun favoriete wijnen.


Deel: ' Nieuwe App maakt wijn bestellen en thuisbezorgen opvallend eenvoudig '
Lees ook