Nieuwe app voor ouders en basisscholen: MySchoolApp Junior


ROTTERDAM, 20150707 -- MySchoolApp Junior lanceert, in samenwerking met Campina Schoolmelk, met trots het meest complete communicatiemiddel voor het basisonderwijs: MySchoolApp Junior. Van kalender tot blog of van nieuwsberichten tot “datumprikker”, het zit er allemaal standaard in. MySchoolApp Junior is ontwikkeld voor basisscholen die waarde hechten aan een goede communicatie met de ouders/verzorgers van hun leerlingen en binding met de school belangrijk vinden.

De bedenkers van MySchoolApp Junior zijn Gerard Soeteman en Sander Donkers. Zij hebben de app speciaal ontwikkeld voor scholen die hechten aan goede communicatie met de ouders van hun leerlingen en binding met school belangrijk vinden. “Met MySchoolApp Junior bieden we méér dan een nieuwskanaal. Ouders en leraren staan direct met elkaar in contact en daarnaast functioneert de app ook als database voor de school met belangrijke kindinformatie, zoals allergieën. Handig om te weten voor het kerstdiner of tijdens een schoolreis”, aldus Gerard Soeteman.

Uniek is dat ouders er ook voor kunnen kiezen om nuttige informatie te delen met de ouders van de klasgenootjes. In de app zijn alle functies opgenomen die bijdragen aan betere communicatie tussen de school en de ouders, maar ook de leuke nieuwtjes en de verjaardagen van de kinderen in de groep.

Sander Donkers: “Onze app is erop gericht om het dagelijks leven zowel in het werk als privé makkelijker maar ook leuker te maken. Campina deelde ons enthousiasme hierover en wil graag bijdragen aan het verbeteren van de communicatie tussen ouders en de school. Onze app zorgt voor grotere ouderbetrokkenheid en dat draagt bij aan de prestaties van de kinderen.”

In MySchoolApp Junior komen naast alle basisfuncties ook handige functies rondom Campina schoolmelk, voor scholen die schoolmelk aanbieden!

De app is vanaf 1 augustus voor ouders gratis verkrijgbaar. De licentie voor de school is verkrijgbaar via www.myschoolappjunior.nl . Een all-in jaarlicentie kost € 395,- (incl btw , en tijdelijk slechts € 295); voor scholen met Campina Schoolmelk is er een kortingsregeling.

Kijk op de website voor de introductieaanbieding!


Deel: ' Nieuwe app voor ouders en basisscholen MySchoolApp Junior '
Lees ook