Archie Europe, CRM Customer Service


Customer service is de frontlinie als het gaat om externe communicatie met klanten. Vragen over producten of diensten, klachten en administratieve problemen komen veelal als eerste bij deze afdeling terecht.

PURMEREND, 20121023 -- Dit kan via diverse kanalen als social media, de telefoon of via email en geschreven correspondentie gebeuren. Bij de behandeling van een vraag is het van belang dat alle informatie overzichtelijk bij elkaar staat. Collega's weten daardoor de inhoud van een probleem, zodat ze het eenvoudig over kunnen nemen of door kunnen sturen naar een tweedelijns afdeling. Tevens is een sterke analysetool van de vragen nodig om te zien waar de pijnpunten zitten en welke calls extra aandacht nodig hebben. Met deze tool krijg je ook een overzicht van "de drukke dagen" zodat de bezetting hier op aangepast kan worden.

Integratie met Outlook
De Customer Service module van het CRM systeem Archie heeft dat allemaal in zich en nog veel meer. Via de telefoonkoppeling bijvoorbeeld komt de klant direct in beeld en kan er, met één druk op de knop, een call worden aangemaakt. Door de volledige integratie met Outlook wordt er snel gecommuniceerd en vindt een automatische bevestiging plaats met het callnummer en de inhoud van de vraag. Mocht het om een nieuw contactpersoon gaan dan wordt deze direct in de database opgeslagen en alle correspondentie en andere contactmomenten worden hieraan gekoppeld.

Om de voortgang in de gaten te houden kunnen activiteiten aangemaakt worden die gelinkt zijn met de call.

Oplossingen en rapportage
Standaard oplossingen worden automatisch weergegeven; Als een vraag of probleem eerder is uitgezocht dan komen automatisch de eerdere oplossingen en de acties die ondernomen zijn in beeld.

Rapportage van de calls is mogelijk via lijsten of een export naar Excel. Handig voor de sales bijvoorbeeld om mee te nemen op periodiek klantbezoek.

Efficiënt
Met de Customer Service module van Archie CRM kan er efficiënt en via korte lijnen aan de communicatie richting klanten gewerkt worden. Of deze informatie nu telefonisch of via de social media binnenkomt. De volledige integratie met Outlook en Archie CRM zorgt ervoor dat alles overzichtelijk bij de juiste contactpersonen en bedrijven staat.

Mocht u meer informatie willen hebben over deze module dan kunt u altijd een live webinar aanvragen of contact opnemen met de afdeling sales.


Deel: ' Nieuwe Archie Europe, CRM Customer Service module '
Lees ook