PERSBERICHT - 21 FEBRUARI 2000

Vakanties met een actief én ontspannen
karakter in nieuwe brochure Arke Reizen

Een geheel nieuw programma van Arke Reizen is de brochure `Actief Ontspannen'. De gids staat vol bijzondere vakanties naar populaire zon- en `dichtbij'bestemmingen, waarin activiteiten centraal staan, maar ook het culturele aspect niet wordt vergeten.

Bij een actieve vakantie wordt vaak meteen gedacht aan zware survivaltochten in onherbergzame gebieden, weinig comfort en afzien. De brochure `Actief Ontspannen' staat echter voor echte vakanties met een actief én ontspannen karakter, waarbij de activiteiten inspanning vragen maar niet te vermoeiend zijn en er voldoende vrije tijd overblijft.

Scala aan activiteiten
In de 60 pagina's tellende gids wordt een scala aan activiteiten aangeboden op een groot aantal bestemmingen. Onder andere duiken in Griekenland, Israël, Egypte en Nederland, mountainbiken in Griekenland en Oostenrijk, paragliden in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk, parachutespringen in Frankrijk, België en Nederland, kano-varen in Zweden, bergsport in Frankrijk, zeilen in Nederland en actieve rondreizen met afwisselende activiteiten in Portugal, Tsjechië, Finland, Schotland, de Alpen en Mexico.

Alle in de brochure vermelde arrangementen worden begeleid door ervaren (lokale) reisbegeleiders en/of instructeurs. Meestal Nederlandssprekend, maar in ieder geval Engels- of Duitstalig. De vakanties in de `Actief Ontspannen'-brochure zijn geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen die meer wil dan alleen luieren en zonnen.

Deel: ' Nieuwe Arke brochure actief ontspannen '
Lees ook