Persbericht

Geen snelheidsbeperkingen op de digitale snelweg:
Arowana ISDN-kaarten ook voor de kleine portemonnee

Moerdijk, 16 september 1999 - De ISDN-kaart PW201 van Arowana levert een supersnelle en betrouwbare Internetverbinding via ISDN. De Arowana ISDN-kaart kan een maximumsnelheid van 128k halen door bundeling van de twee beschikbare 64kbps kanalen waaruit iedere ISDN-lijn bestaat. Het apparaat vormt een interessant alternatief voor consumenten, thuiswerkers en kleine kantoren die optimaal gebruik willen maken van hun ISDN lijn. Het prijskaartje van is verrassend laag, Dfl 89,-/Bef 1699,- maakt het product een interessant alternatief voor starters op het Internet.

ISDN is de digitale standaard van het telefoonnet waarmee gelijktijdig verschillende taken kunnen worden uitgevoerd zoals het surfen op het Internet, e-mailen, faxen of telefoneren. Deze digitale snelweg is vooral interessant wanneer er een hoge overdrachtsnelheid wordt gevraagd. Hoe sneller de gegevens worden verstuurd hoe sneller de verbinding kan worden verbroken en de telefoonkosten afnemen. Met de Arowana PW201 kunnen alle ISDN toepassingen gerealiseerd worden. Het apparaat staat garant voor een betrouwbare en stabiele verbinding en is compatibel met alle belangrijke protocollen als V.110 en V120, X.75, PPP en Multilink (MLP). Het biedt een 'on-demand'-functie voor bijvoorbeeld ontvangen van faxen en heeft een geïntegreerde spraakfunctie. Alle Softwaretoepassingen met Winsock worden ondersteund zoals Netscape of Eudora, WinISDN 2.0, CAPI 2.0 en AT-commando-invoer (voor COM-poort ondersteuning). Het plug-en-play apparaat is eenvoudig te installeren. Eenvoudig de kaart in een lege 32Bit-PCI slot steken en Windows voert de installatie automatisch uit door de hardware te herkennen en de meegeleverde drivers te installeren.

De Arowana ISDN-kaart PW201 wordt geleverd met alle benodigde kabels, software op Cd-rom, een gedetailleerd handboek en adapter. Het product is direct beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van Dfl 89,-/Bef

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe Arowana ISDN-kaarten '
Lees ook