Gemeente Eindhoven


Persbericht: 25 maart 1999, nr. 22.

Wegwerkzaamheden

Zondag nieuwe asfaltlaag op Noord-Brabantlaan

De gemeente Eindhoven gebruikt zondag 28 maart voor het asfalteren van de gehele Noord-Brabantlaan. Er moet een zogenaamde deklaag worden aangebracht. De keuze voor de zondag is gemaakt vanwege het lage verkeersaanbod. Er worden omleidingen ingesteld.

Het verkeer uit de richting Veldhoven wordt omgeleid via de Hurksestraat en vanuit de stad richting Veldhoven via de Tilburgseweg naar de A2, Anthony Fokkerweg, Sliffertsestraat en vervolgens terug naar de Noord-Brabantlaan. De werkzaamheden duren de gehele dag, tot het begin van de avond.

Grote Berg / Hoogstraat / Willem de Zwijgerstraat De wegwerkzaamheden op de Grote Berg / Hoogstraat en de Willem de Zwijgerstraat worden voor Pasen afgerond. Het betreft zowel het asfalteren en aanbrengen van de belijning.

Mathildelaan (tussen Vonderweg en Emmasingel)
De wegwerkzaamheden op de Mathildelaan (aanleg busbaan voor de Centrale Verbindingsas ) zijn bijna gereed. De laatste hand wordt gelegd aan de belijning en verkeersregelinstallatie. Met Pasen kunnen de fietsers en gemotoriseerde weggebruikers weer gebruik maken van deze route.

Na de zomervakantie start de reconstructie van de kruising Mathildelaan en Emmasingel. Dat vindt tegelijk plaats met de verbreding van de Boschdijktunnel.

Deel: ' Nieuwe asfaltlaag Noord-Brabantlaan Eindhoven '
Lees ook