Gemeente Hilversum

Persberichten Week 32
Nieuwe asfaltlaag op kruispunt Lage Naarderweg/Sumatralaan

Als het weer meewerkt, vervangt de gemeente op dinsdag 14 en woensdag 15 augustus a.s. de oude, versleten asfaltlaag op het kruispunt Lage Naarderweg / Sumatralaan.

Daardoor is op de Lage Naarderweg de doorgang onder het viaduct geblokkeerd en kan op de Sumatralaan tussen de Lage Naarderweg en de ingang van het Mediapark slechts één weghelft worden gebruikt.

Over die ene weghelft wordt het verkeer geregeld met een wisselstoplicht.

Omleidingen

Autoverkeer van en naar Bussum wordt om het viaduct heengeleid over de Celebeslaan en de Sumatralaan. Maar omdat daar dus slechts één rijbaan beschikbaar is wordt autoverkeer dat vanaf de Ring naar Bussum wil omgeleid door de wijk Trompenberg via de route Jacobus Pennweg, Tromperbergerweg en Witte Kruislaan. De afsluiting in de Witte Kruislaan wordt voor deze twee dagen ongedaan gemaakt.

Betonplaten vervangen

In de loop van de week wordt op de Lage Naarderweg tussen de Sumatralaan en de Witte Kruislaan ook nog een aantal betonplaten vervangen.

De gemeente vraagt begrip voor de overlast die de werkzaamheden met zich meebrengen en hoopt deze tot een minimum te beperken.

Informatie
Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer J.P. Oskam of de heer G. Merkestein, telefonisch bereikbaar via nummer 035 - 629 2439 of 629 2654.

Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe asfaltlaag op kruispunt in Hilversum '
Lees ook