Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 29 oktober 2004

Nieuwe Bijbelvertaling nu te downloaden

DORDRECHT - Vanaf vandaag kan de Nieuwe Bijbelvertaling voor 25 euro worden gedownload via www.onlinebible.org De nieuwste Nederlandse vertaling kan worden gebruikt in combinatie met een gratis te downloaden startpakket (Statenvertaling met kanttekeningen) én andere Online Bijbel Platform-producten. Dat meldt Importantia Publishing te Dordrecht.

Voor 32,50 euro kan een uitgebreid startpakket worden gedownload. Naast de Nieuwe Bijbelvertaling bestaat dit pakket uit de Statenvertaling met kanttekeningen, de NBG-vertaling van 1951 en 600.000 verwijsteksten. "Met dit uitgebreide startpakket bieden we iedereen de mogelijkheid om vanachter de PC de Nieuwe Bijbelvertaling te vergelijken met de twee meest gebruikte Nederlandse bijbelvertalingen van dit moment, de Statenvertaling en de NBG-vertaling uit 1951", zegt directeur Peter van der Schelde.

Importantia geeft tevens de Nieuwe Bijbelvertaling op cd-rom uit. Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft het in Dordrecht gevestigde bedrijf als uitgeefpartner aangesteld om de NBV te introduceren binnen het Online Bijbel Platform. De prijs voor deze cd-rom is 34,95 euro. Info: www.onlinebible.org

Deel: ' Nieuwe Bijbelvertaling nu te downloaden '


Lees ook