Ingezonden persbericht


Persbericht

PLANTRONICS INTRODUCEERT DE M2500 BLUETOOTH HEADSET

EEN GESLAAGDE COMBINATIE VAN STIJL EN FUNCTIONALITEIT

Comfortabel communiceren in alle vrijheid

Hoofddorp, April 2004 --- Plantronics, marktleider in lichtgewicht headsets, introduceert vandaag de M2500 Bluetooth headset, een geslaagde combinatie van draadloze communicatie en fraaie vormgeving.

De fraai uitgevoerde M2500 zorgt voor perfecte draadloze communicatie voor gebruikers van alle Bluetooth mobiele telefoons. Met een spreektijd van 5 uur en een standby tijd van 120 uur kan de eigenaar in alle vrijheid gesprekken voeren en ontvangen.

De M2500 zorgt voor een perfect uitgebalanceerde manier van dragen, die zelfs na een gehele werkdag nog te doen is. Dankzij de nieuwe SoundGuide oorschelp, die sluitend op het oor zit, is de geluidskwaliteit van het inkomend signaal opnieuw verbeterd.

De intuïtief werkende call control knop neemt de oproep op, of verbreekt deze weer met een toetsaanraking. Dezelfde toets zorgt voor laatste nummerherhaling, het afwijzen van een binnenkomende oproep en toegang tot de voice dialing functie. De in alle richtingen gevoelige microfoon zorgt voor een goede verstaanbaarheid.

"De vraag naar Bluetooth apparatuur en draadloze communicatie komt in Europa snel van de grond," zegt Kevin Carey van Plantronics. "Daarom leveren we een kwaliteitsoplossing die aansluit bij de moderne eisen van werk en vormgeving. De M2500 is een stijlvolle, comfortabele en toch onopvallende headset voor Bluetooth communicatie onderweg."

De M2500 werkt met elk Bluetooth toestel dat een headset of handsfree communicatie ondersteunt, zoals de meeste mobiele telefoons, computers, PDA's en smartphones.

De Plantronics M2500 gaat ongeveer 80 euro kosten, inclusief BTW.

Over Plantronics
Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht headset in 1962 en wordt vandaag de dag gezien als wereldmarktleider op het gebied van communicatieheadsets. Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoon-maatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics headsets worden veel-vuldig gebruikt in films en bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden ´One small step for man...´ in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset.

Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en heeft vestigingen in 20 landen. Er werken in totaal 2500 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners.

Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In België en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Voor bluetooth testproducten in Nederland en België neem contact op met :

Lubbers & De Jong B.V.
Peter Keijzer
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: peter@l-dj.nl

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties!

Deel: ' Nieuwe bluetooth headset van Plantronics '
Lees ook