Nieuws

Nieuwe brochure wijnfeesten

Duitse wijnen lekker dichtbij

Voorschoten - Wie even genoeg heeft van de dagelijkse sleur, kan vlak over de grens verschillende wijnfeesten beleven. De nieuwe brochure "Deutsche Winzerfeste" uitgegeven door het Deutsches Weininstitut, geeft hiervan een overzicht. Ieder jaar trekken deze festiviteiten binnen - en buitenlandse liefhebbers van Duitse wijn.

De wijnfeesten in Duitsland bieden de mogelijkheid kennis te maken met wijnen uit de dertien verschillende gebieden. De feesten geven tevens de gelegenheid in contact te komen met de mensen die zich dagelijks met wijnbouw bezighouden.

Gedurende het gehele jaar worden overal in Duitsland plaatselijk en regionale wijnfeesten georganiseerd. Tijdens de zogeheten "Winzerfeste" staat Duitse wijn centraal. Aan lange tafels worden wijn en hapjes geserveerd en kunnen de bezoekers genieten van de verschillende festiviteiten. Ieder wijnfeest heeft een eigen karakter: van traditioneel tot modern.

In de brochure "Deutsche Winzerfeste 2000" staan alle wijnfeesten in Duitsland per wijnbouwgebied en in chronologische volgorde vermeld.

De nieuwe brochure over de wijnfeesten in Duitsland kunt u opvragen bij het Informatiebureau voor Duitse Wijn per e-mail: info@duitsewijn.nl


Zoekwoorden:

Deel: ' Nieuwe brochure over wijnfeesten in Duitsland '
Lees ook