Gemeente Katwijk


Persberichten

Persberichten worden ongeveer een maand op deze pagina getoond. Voor meer informatie over onderstaande persberichten kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, telefoon 071-4062488 of 071-4062487.
* Nieuwe burgemeester van Katwijk


* Gemeente Katwijk evalueert samenwerking met projectontwikkelaars in PPS constructies


* VVV Katwijk verzamelt gegevens voor evenementenkalender 2001

* Persberichten in het archief


---

Nieuwe burgemeester van Katwijk

Katwijk, 17 september 2001

Bij Koninklijk Besluit van heden is met ingang van 16 oktober a.s. de heer drs. J. Wienen benoemd tot burgemeester van Katwijk.

De heer Wienen is 40 jaar oud, gehuwd en heeft vier kinderen. Hij is lid van het CDA. Sinds 1993 is hij wethouder tevens loco-burgemeester van de gemeente Ridderkerk. Op dit moment beheert hij de portefeuilles Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting, Verkeer en Vervoer, Economische zaken en bedrijfshuisvesting. Hij is bovendien vice-voorzitter van de stadsregio Rotterdam.

De heer J. van der Plas, loco-burgemeester van Katwijk: "Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van de heer Wienen tot burgemeester van Katwijk. Hij heeft ruime bestuurlijke ervaring als raadslid en wethouder. Vanuit zijn functie als vice-voorzitter van de stadsregio Rotterdam is hij goed bekend met de problematiek in de regio. Deze kwaliteiten maken hem zeer geschikt voor het burgemeesterschap in Katwijk".

De officiële installatie van de heer Wienen zal plaatsvinden op 16 oktober aanstaande.


---

Deel: ' Nieuwe burgemeester van Katwijk '
Lees ook