Keywords:

1999-04-28

C1000 Claeys in Aardenburg opent allernieuwste C1000

Opening op donderdag 6 mei om 8.00 uur

Modern en voordelig winkelen bij de nieuwe C1000 De nieuwe C1000 wordt geopend op donderdag 6 mei om 8.00 uur. Deze nieuwe C1000 is een modern boodschappenparadijs, waarin efficiënt winkelen wordt gecombineerd met kwaliteit, voordeel, ruime keus, service en voordeel. De C1000 staat onderleiding van Nico en Ingrid Claeys, mensen die weten wat er in hun klanten omgaat. Nico Claeys: "Dit is een C1000 van de nieuwste generatie. We hebben geprobeerd de wensen van de klanten zoveel mogelijk in de winkel terug te laten komen. Ik noem er een paar: aangename winkelsfeer, ruimte, frisse kleuren, gemakkelijk toegankelijke schappen, smaakvolle presentaties en ruime keus. Voeg dat bij de sterke kernthemas die C1000 al had, zoals de traditioneel lage prijzen, scherpe aanbiedingen en leuke acties en je belandt bij een succesformule, die kan rekenen op grote belangstelling van de consument. Inmiddels zijn er al ruim 350 C1000-supermarkten en dat bewijst het gelijk van C1000."

De klant centraal Alles in de nieuwe C1000 is als het ware opgebouwd rond de wensen van de consument. Zo is een moderne supermarkt ontstaan, die de sterke punten van de vorige C1000 generatie knoopt aan elementen van modern boodschappen doen. Het resultaat: een supermarkt die niet alleen uiterst voordelig is, maar tegelijk veel kwaliteit en service biedt. De styling is modern en oogt prettig. De presentaties zijn smaakvol en genereren de sfeer die de consument vandaag de dag wil: ambachtelijk, gezellig, maar toch efficiënt. Publiekstrekker is ongetwijfeld de nieuwe Voordeelstraat, een gezellig pad middenin de winkel, waar alle C1000 aanbiedingen bij elkaar zijn gebracht. Op de sommige afdelingen is een efficiëntere bedieningsvariant ingevoerd. Deze zorgt ervoor dat het traditionele kwaliteit gehandhaafd blijft, zonder dat de klant hoeft te wachten. Direct contact met de specialist achter de toonbank blijft mogelijk, die daardoor meteen kan reageren op speciale wensen of speciale producten. Een kijkje bij de nieuwe afdelingen voor verse vis, gebak, kant-en-klaar- maaltijden en tussendoortjes is zeker de moeite waard. Het zijn smaakvolle afdelingen die productkwaliteit en variatie combineren met aantrekkelijke prijzen. Ronduit klantgericht is de inname van alle lege Nederlandse statiegeld flessen, ongeacht het aankoopadres.

Veel nieuws te zien en te beleven Het interieur ademt een aangename en rustige sfeer. De indeling is uitermate overzichtelijk, met brede gangpaden en duidelijke aanduidingen voor de diverse productgroepen. C1000 is erin geslaagd, met name de sfeer die verse producten oproepen, zoveel mogelijk tot uitdrukking te brengen in de presentaties. Deze producten worden nu op een ontspannen, sfeervolle manier onder de aandacht gebracht van de consument. Nieuw is ook de C1000 Kiosk, een gezellig winkeltje, volledig ingericht voor snelle service aan de consument. U vindt er een royaal assortiment tabakswaren, postzegels, OV-kaarten, telefoonkaarten, fotorolletjes en lotto- en totoformulieren. Extra maatservice van C1000: de ontwikkel/afdrukservice, de stomerij en de mogelijkheid voor faxen en kopieren. Bij de nieuwe Kiosk kunt u tevens terecht voor vragen en opmerkingen over producten, prijzen en acties bij C1000. Net zo nieuw is de Voordeelslijterij. Deze goedvoorziene slijterij biedt de consument een uitermate ruime keus uit gedistilleerd, wijn, likeur, sherry, port en buitenlands bier. De eigen merken van de Voordeelslijterij verbreden de keus en zorgen voor een voordelig aanbod. Ook al nieuw is de Voordeelkrant, een krant boordevol scherpe aanbiedingen van C1000, die voortaan wekelijks huis aan huis wordt bezorgd.

Nog meer nieuws Het assortiment van de vernieuwde C1000 is breed en is opgebouwd uit de bekende A- merken, het eigen huismerk C1000 Selectie en een assortiment van ruim 500 artikelen met een permanent lage prijs. C1000 Selectie omvat een reeks producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een onverwacht lage prijs. Elk product dat onder die naam wordt verkocht is door en door getest in consumentenpanels. De producten die daarbij het best scoorden en ingekocht konden worden tegen aantrekkelijke prijzen, kregen het predikaat C1000 Selectie. Producten uit het assortiment met vaste lage prijzen zijn duidelijk gemerkt. Heel populair is C1000 a la minute. Dat is een groot assortiment koelverse kant-en-klaar-maaltijden, soepen en snacks die in een mum van tijd zijn klaar te maken in oven of magnetron. Handig in deze jachtige tijd.

De uitgerekend C1000-regels De nieuwe C1000 kent een aantal unieke regels, tien in totaal. De meest opvallende zijn: * Prijsgarantie: Geeft de kassa een hogere prijs aan dan de prijssticker, dan mag de klant een stuks van het betreffende artikel gratis mee maar huis nemen * Actiegarantie: Mocht een actie-artikel onverhoopt uitverkocht zijn, dan ontvangt de klant een tegoedbon zodat op een later tijdstip toch van het actievoordeel kan worden geprofiteerd * Versgarantie: Alle producten bij C1000 worden met de grootste zorg behandeld. Zodat altijd verse kwaliteit kan worden gegarandeerd. Indien de klant desondanks niet tevreden is, geeft C1000 het bestede geld zonder omhaal terug.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: C1000, Nico en Ingrid Claeys. Tel.: 0117-491464

Terug

Deel: ' Nieuwe C1000 in Aardenburg '
Lees ook