Bosal

Nieuwe catalogi voor uitlaten en trekhaken; bruto prijsniveau circa 25 % verlaagd

Vlak voor de Autovak is de nieuwe Bosal trekhaken-catalogus uitgebracht. Daarin staan de trekhaken voor de nieuw uitgekomen auto's, maar ook de vele honderden exemplaren die Bosal kan leveren voor auto's die al langer op de markt zijn. De trekhaken-catalogus omvat meer dan 700 verschillende typen en uitvoeringen.

Tegelijk met de catalogus heeft Bosal een nieuwe lijst met bruto adviesprijzen voor trekhaken gepubliceerd. Gemiddeld is het prijsniveau 25 % lager dan de huidige bruto adviesprijzen. Bosal hoopt hiermee bij te dragen aan een transparanter en meer marktgericht prijsbeleid voor de consument. De nu gepubliceerde brutoprijzen liggen in de buurt van de reeds vaak gehanteerde marktprijzen voor trekhaken.

De trekhakencatalogus zal niet alleen in boekvorm maar ook op Cd-rom verkrijgbaar zijn. Dit laatste in combinatie met de catalogus voor uitlaatsystemen. In aanvulling op het overzicht aan trekhaken staat in de catalogus de complete lijn elektrische kabelsets voor trekhaaksystemen. Bosal kan daardoor complete systemen leveren die perfect zijn afgestemd op elk type auto.

Duidelijke handleidingen maken het mogelijk om de trekhaken te monteren zonder kans op schade aan het elektronisch systeem van een auto. De sets zijn volledig uitgevoerd met stekkers, stekkerdozen, kabelverbinders, klemmen en overig bevestigingsmateriaal en worden geleverd in handzame verpakkingen. Doordat deze sets speciaal zijn afgestemd op de auto waarvoor het betreffende systemen wordt gekocht, is altijd een perfecte pasvorm en dus een snelle montage gegarandeerd.

Alle trekhaken zijn zowel in de catalogus als op de Cd-rom per merk, model en onder het artikelnummer gerangschikt. Het zoeken van onderdelen is door het intoetsen van of selecteren op namen van autotypen uiterst eenvoudig.

"De toegankelijkheid is groot, zodat nauwelijks tijd met zoeken verloren gaat", zegt verkoopdirecteur Henk van den Berg van Bosal Nederland. "Bosal adviseert juist om die reden de Cd-rom aan haar afnemers. Bij een consequent gebruik merkt de ondernemer snel dat hij extra voordelen met het moderne systeem krijgt, omdat de benodigde informatie sneller is te vinden waardoor tijdwinst optreedt."

Voor meer persinformatie kunt u bellen: 073 645 00 40

(pbbosnlav120299/2)

Deel: ' Nieuwe catalogi voor uitlaten en trekhaken '
Lees ook