Nieuwe cd single Marcel Brood Band verschenen


Amsterdam, 20100628 -- Marcel Brood - inderdaad, de zoon van Herman Brood - brengt op 28 juni 2010 zijn nieuwe cd single 'Doorgaan' uit. Dit hollandstalige rocknummer is de tweede cd single van Marcel Brood als voorproefje op zijn nieuwe album, dat eind oktober verschijnt. De nieuwe single is vanaf vandaag te downloaden.

Vanaf zijn tiende heeft Marcel Brood met vader Herman getoerd. Hij stond aan de zijlijn, en speelde onbewust op de bakermat van Nederlands grootste muziekfenomeen. Hij heeft veel gezien. Van de wereld in het algemeen. En van
de vaderlandse rock in het bijzonder.

Je zou bijna gaan denken dat Marcel Brood probeert mee te varen op de stroom die zijn vader ooit op gang bracht. Niets is minder waar. 'Ik heb altijd gezegd, dat ik ooit muziek zou gaan maken. Henk-Jan Smits - inderdaad, de enige echte - heeft lange tijd geprobeerd mij het podium op te duwen. Maar ja, als je er niet 100 procent achter staat, heeft het geen zin. Ik was bang, dat mensen zouden zeggen: "Ach, die zoon van Herman moet k zo nodig." Daar had ik geen trek in. Nu, jaren later, liggen de zaken heel anders. Ik ben mensen tegengekomen, met wie het muzikaal in alle opzichten klikt. Het wrkt.

Vorig jaar maakte Marcel de stap vanuit de luwte van de coulissen naar de licht van de schijnwerpers, met zijn eerste single 'Zonder Jou'. Nu is daar het tweede hollandstalige rocknummer 'Doorgaan': niet opgeven in deze moeilijke tijden!

Marcel is er klaar voor. Er ligt vers Brood op de plank. Brood gaat spelen. Marcel Brood toert binnenkort met zijn band door Nederland. Check voor het tourschema www.marcelbrood.nl. De single 'Doorgaan' is te downloaden via iTunes, radio538.nl, en Downloadmusic.nl .www.marcelbrood.nl


Deel: ' Nieuwe cd single Marcel Brood Band verschenen '
Lees ook