Ingezonden persbericht


Nieuwe consultants bij TRW Systems Europe

Capelle aan den IJssel, 30 mei 2002 Bij TRW Systems Europe zijn twee consultants, een financieel consultant en een technology consultant in dienst getreden. Marcel Boertien is aangesteld als consultant en Dries van Boxtel als senior consultant. Zij gaan klanten ondersteunen en begeleiden bij veranderingstrajecten die zich voordoen tijdens de implementatie van MFG/PRO-toepassingen bij productiebedrijven en dienstverleners. Marcel Boertien werkte eerder als project manager bij de Koninklijke Econosto in Zwijndrecht. Dries van Boxtel werkte al eerder als project manager bij Centraal Boekhuis. Willie van Delft is bij TRW Systems Europe aangesteld als senior financieel consultant. Hij is in die functie verantwoordelijk voor de ondersteuning bij de implementatie van MFG/PRO met de nadruk op de ontwikkeling en bewaking van financiële concepten. De laatste elf jaar werkte Willie van Delft bij QAD. Gerald de Groot is aangesteld als technology consultant. Hij zal in zijn functie assisteren bij het oplossen van prestatieproblemen van systemen bij klanten en daarnaast adviseren over WAN en LAN oplossingen. Gerald de Groot werkte eerder als IT Engineer bij Koninklijke Econosto in Zwijndrecht.

TRW Systems Europe
TRW Systems Europe is een vooraanstaand system integrator met expertise in zowel technologische als bedrijfskundige processen. TRW Systems levert complete supply chain oplossingen waarmee wereldwijd opererende organisaties hun bedrijfsprocessen en zakelijke activiteiten kunnen herinrichten.

In een aantal specifieke verticale markten beheren de systemen van TRW Systems Europe medewerkers, processen en technologie doelmatiger en creatiever. Dat leidt tot oplossingen voor de gehele levenscyclus van complexe projecten op de afgesproken tijd en binnen budget.

TRW Systems Europe heeft ruime ervaring op gebieden als defensie & inlichtingen, overheid, openbare veiligheid, E-business, identificatiesystemen (irisscan en vingerafdruk) en internationale organisaties (NAVO, EU). De oplossingen die TRW Systems Europe levert, zijn van toepassing op de hele IT-omgeving, van ERP, supply chain management en logistiek, tot e-commerce, productontwikkeling en planning & scheduling.

TRW Systems Europe is onderdeel van TRW Inc. dat technologisch hoogwaardige producten en diensten ontwikkelt voor de automobielindustrie, de lucht- en ruimtevaart en de informatie-technologie in de hele wereld. De omzet van TRW bedroeg in 2001 16,4 miljard dollar. Meer informatie over TRW biedt: www.trw.com.

Deel: ' Nieuwe consultants bij TRW Systems Europe '
Lees ook