Tim Pellens nieuwe Country Manager Office Printing Business bij Xerox Nederland

Amstelveen, 1 maart 2000
Xerox Nederland heeft Tim Pellens benoemd tot Country Manager Office Printing Business (OPB). In zijn nieuwe functie is Pellens onder meer verantwoordelijk voor de marketing en sales van alle (kleuren-)laserprinters en Solid Ink-printers. Belangrijke speerpunten zijn daarbij een synergetische integratie van het in januari door Xerox overgenomen Tektronix, de versteviging van Xerox positie in het indirecte verkoopkanaal en bij de gespecialiseerde resellers, en de uitbreiding van de corporate accounts. Pellens zal nauw samenwerken met het management van Xerox Europa en rapporteert aan Paul Manning, Director European Business Development OPB.

Pellens werkte drie jaar als Channels Manager bij de Xerox Channels Group. Daarvoor was hij werkzaam in diverse management-functies op het gebied van sales en marketing.

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket aan IT-diensten, op het gebied van documentproductie, electronisch documentbeheer, documentaire informatiesystemen, kennismanagement en workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de SOHO-, kantoor-, productie- en service-omgeving en bedrijfskritische documentbeheertoepassingen is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1999 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,2 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (verkooporganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.000 mensen werkzaam.

Deel: ' Nieuwe Country Manager Office Printing Business bij Xerox '
Lees ook