Gemeente Emmen


Persbericht Aqua Tae-bo

Nieuwe cursus Aqua Tae-bo start op 31 januari
Aquarena heeft primeur in Nederland

Zwem- en golfslagbad Aquarena start met een nieuwe sport in het water: Aqua Tae-bo. Hiermee is dit zwembad de eerste van Nederland die zich gespecialiseerd heeft in deze intensieve activiteit. Het Aquarena start met deze cursus op maandag 31 januari van 20.30 - 21.15 uur.

Sinds enige tijd is de sport Tae-bo een rage in aerobicland. Deze aerobicvariant staat garant voor een flinke portie lichamelijke arbeid waarin een combinatie van verdedigingstechnieken, boksvormen en aerobics centraal staan. Het grote verschil met Tae-bo is dat in het water optimaal gebruik wordt gemaakt van de weerstand in het water. Bij het goed uitoefenen van de diverse technieken en het bewegen in het water zijn blessures nagenoeg uitgesloten.

Drie instructrices van het zwem- en golfslagbad Aquarena hebben nu een gedegen opleiding gevolgd om deze intensieve activiteit professioneel te kunnen begeleiden. Wie zich voor de cursus Aqua Tae-bo wil opgeven kan contact opnemen met het zwem- en golfslagbad Aquarena. Het telefoonnummer is (0591) 63 70 37.


Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)2000 Gemeente Emmen

Deel: ' Nieuwe cursus Aqua-Tae-bo Aquarena primeur in Nederland '
Lees ook