Nieuwe desinfecterende producten Aromed tegen verspreiding griep


OUDENBOSCH, 20090924 -- Nederland kijkt met extra spanning uit naar de naderende griepgolf. De komende maanden kan vooral de nieuwe influenza A (H1N1) voor koude rillingen gaan zorgen. Inmiddels is bekend dat het hier om een milde griep gaat. Maar toch zullen naar schatting n op de drie mensen erdoor getroffen worden. Aromed brengt daarom twee desinfecterende producten die helpen de weerstand tegen de Mexicaanse griep te verhogen. Het gaat om een virusdodende mondspray en handgel.

Griep is een zeer besmettelijke virusziekte die meestal een epidemisch karakter heeft. Dat betekent dat veel mensen tegelijk tijd ziek worden. Dit gaat gepaard met koorts, koude rillingen, hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid en een droge hoest. Vooral de koorts kan het ziektegevoel flink aanwakkeren. De lichaamstemperatuur stijgt dan tot boven de 38 graden. En dat is niets voor niets. Dit zorgt ervoor dat het afweermechanisme beter gaat werken. Bovendien voelt het griepvirus zich niet prettig in een warme omgeving. Het zal zich dus minder snel vermenigvuldigen. Natuurlijk wil iedereen deze griepellende het liefst voorkomen. Echina Mondspray en Natural HandGel van Aromed kunnen daarbij een handje helpen. Beide producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingredinten.

Werkt dubbelactief
De verspreiding van het griepvirus vindt plaats door niezen, hoesten en handcontact. Om besmetting te voorkomen, is het dan ook belangrijk om de luchtwegen en handen goed te beschermen. Echina Mondspray van Aromed beschermt de grootste opening in uw lichaam de mond tegen het griepvirus. Het bevat Echinacea tinctuur en de etherische olin van pepermunt, salie, tea tree en kruidnagel. Deze natuurlijke combinatie werkt dubbelactief. Enerzijds activeren deze ingredinten het immuunsysteem van het gehele lichaam tegen het griepvirus. Daarnaast is Echina Mondspray dat al vijftien jaar in Nederland verkrijgbaar is - virusdodend en ontsmet het de mondslijmvliezen. Bij bestaande klachten in de mond is dit product eveneens pijnstillend en verlichtend.

Zeep doodt geen virussen
Uw handen komen overal. Ook op plaatsen waar andere mensen het griepvirus hebben achtergelaten. Bijvoorbeeld op de kraanknop of op de deurkruk. Daarom adviseert de overheid in haar campagne 'Grip of Griep' om regelmatig de handen te wassen. Dit is echter niet afdoende. Water en zeep kunnen immers geen virussen doden. Daarom adviseren steeds meer griepexperts om meerdere malen per dag ook een desinfecterende handgel te gebruiken. De meeste van deze producten zijn echter alleen bacteriedodend en bieden dus geen bescherming tegen het griepvirus. Aromed introduceert daarom Natural HandGel. Dit is n van de weinige desinfecterende handverzorgingsproducten die ook werkt tegen het griepvirus. Aromed HandGel bevat etherische olin die de handen reinigen, ontsmetten en desinfecteren zonder water en zeep. Dit product heeft een milde samenstelling en bevat verzachtende, verzorgende en voedende ingredinten voor de huid. Aromed HandGel heeft bovendien een frisse sinaasappelgeur.

Prijs & verkrijgbaarheid
Aromed Echina Mondspray en Aromed Natural HandGel zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en reformwinkels. De consumentenprijs van een flacon Echina Mondspray met een inhoud van 10 ml bedraagt EUR 8,99. Dit is goed voor 75 x sprayen. De consumentenprijs van de Natural HandGel bedraagt EUR 4,50. Een flacon bevat 100 ml, waarmee men de handen maar liefst 100 keer een desinfecterende wasbeurt kan geven. Voor meer informatie over Aromed en haar uitgebreide serie gezondheidsproducten op basis van etherische olin bezoek: www.aromed.eu.


Deel: ' Nieuwe desinfecterende producten Aromed tegen verspreiding griep '
Lees ook