PENSKE LOGISTICS

Nieuwe algemeen directeur Europese bedrijfsactiviteiten Penske

Penske Logistics benoemt nieuwe algemeen directeur van Europese bedrijfsactiviteiten

Reading, Pennsylvania - Penske Logistics, onderdeel van Penske Truck Leasing Company, heeft Erik van Egmond benoemd tot algemeen directeur van Penske Logistics Europe. Van Egmond kwam in 1997 bij de Europese bedrijfstak werken en was tot voor kort adjunct-voorzitter financiën van Penske Logistics Europe. Hij blijft gestationeerd op het Europese hoofdkantoor van Penske in Amersfoort, Nederland.

'Erik heeft altijd een sleutelrol gespeeld in onze Europese bedrijfsactiviteiten door zijn grondige kennis van de Europese logistieke markt en een uitstekend inzicht in Penske's wereldwijde kijk op logistiek, plus zijn uitstekende financiële achtergrond', aldus Vincent Hartnett, voorzitter van Penske Logistics.

'In zijn nieuwe rol zal Erik leiding geven aan onze pogingen om ons bedrijf te laten groeien en onze aanwezigheid in Europa te vergroten.'

Van Egmond is neemt de leidinggevende verantwoordelijkheid over van Paul
Prang, die zijn tweejarige opdracht in Europa heeft voltooid. Prang keert terug naar de lease-activiteiten in de Verenigde Staten waar hij Senior Vice President of Operations wordt in St. Louis.

'In de afgelopen twee jaar is Paul er in geslaagd om een strategische focus op te bouwen voor ons bedrijf in Europa', zei Hartnett. 'De nauwe banden die nu bestaan tussen onze bedrijven in Europa en de Verenigde Staten bieden een solide basis om onze wereldwijde logistieke doelen na te streven.'

Penske Logistics, een volledige dochteronderneming van Penske Truck Leasing, levert wereldwijde oplossingen voor transportmanagement, distributiemanagement en geïntegreerde logistieke diensten. Penske is gevestigd op drie continenten en zet zich in voor een vlekkeloze uitvoering, gebaseerd op de technologische, technische en operationele expertise van de onderneming om wereldklasse oplossingen te bieden die speciaal ontworpen zijn om de unieke supply chain wensen van iedere klant te vervullen. Penske Logistics is te bereiken op: https://www.penskelogistics.com .

Penske Truck Leasing, dat haar hoofdkantoor in Reading in Pennsylvania heeft, is een joint venture van Penske Corporation en GE Capital. De onderneming is een wereldwijde aanbieder van transportdiensten en beschikt over ongeveer 206.000 trucks voor zwaar, middelzwaar en licht werk om klanten op ongeveer 700 locaties in de Verenigde Staten, Canada en Mexico van dienst te zijn. Het assortiment bevat onder andere full-service leasing, contractonderhoud en verhuur aan particulieren en bedrijven. Penske Truck Leasing heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer USD 3,4 miljard. Penske Truck Leasing is te bereiken op https://www.pensketruckleasing.com .

Website: https://www.pensketruckleasing.com

Louise Moyer van Penske Truck Leasing, +1-610-775-6408, of louise.moyer@penske.com

20 sep 01 14:24

Deel: ' Nieuwe directeur Europese bedrijfsactiviteiten Penske '
Lees ook