Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Diemen, 8 oktober 2001

Nieuwe functie Yarden holding
Aty de Groot directeur verenigingszaken

Per 1 oktober 2001 is drs. Aty M. de Groot (1954) aangesteld als directeur verenigingszaken Yarden holdingmaatschappij in Diemen. Met deze nieuwe functie wordt een versterking van de relatie tussen bedrijf en vereniging zeker gesteld. Afdeling verenigingszaken omvat 9 personen die in bedrijf en vereniging actief zijn.

De Groot is van oorsprong neerlandica en heeft 18 jaar bij uitgever VNU gewerkt, waarvan 9 jaar in de redactionele sfeer en 9 jaar als manager op gebied van informatie en communicatie. De laatste vijf jaar is zij als extern adviseur op gebied van veranderingsbegeleiding bij automatiseringsprocessen actief geweest.

Communicatie
Directeur Yarden holding Ton van de Wiel: 'De komende weken zal mevrouw De Groot zich vooral bezig houden met het formuleren van de doelstellingen die bedrijf en vereniging de komende anderhalf jaar willen behalen. Met name de communicatielijnen binnen vereniging en tussen vereniging en bedrijf hebben haar aandacht. Ook de wijze waarop vrijwilligers en leden worden benaderd, gaat opnieuw bekeken worden. De vereniging is een fusie van twee verenigingen met een eigen karakter en communicatiestructuur. Het kost tijd om een eenduidige communicatiestructuur te realiseren.'

Deel: ' Nieuwe directeur verenigingszaken bij Yarden holding '
Lees ook