Nieuwe Directie NieuwsSelect

De ex-McKinsey adviseurs Drs Carl Spaans (33) en Drs Maarten Feilzer (31) zijn directeur en mede-aandeelhouder van NieuwsSelect geworden. Onder andere via de website www.nieuwsselect.nl levert dit bedrijf nieuws- en informatiediensten aan zakelijke gebruikers. MarketingData is de bekendste dienst van NieuwsSelect. Het bedrijf is marktleider in het selecteren en toegankelijk maken van markt- en bedrijfsinformatie uit Nederlandstalige tijdschriften en dagbladen. De benoeming van de nieuwe directie valt binnen een vorig jaar ingezet verbeteringsprogramma. De nieuwe directie zal zich richten op het ontwikkelen en commercialiseren van innovatieve diensten die inspelen op de snel veranderende on-line informatiemarkt.

Het Amsterdamse NieuwsSelect is onder meer uitgever van MarketingData, KrantSelect en ManagementSelect. NieuwsSelect ziet de behoefte van haar klanten snel veranderen door de toenemende penetratie van Internet en Intranet. In-house kennismanagers willen inspelen op de wens van managers en professionals om persoonlijk toegang te krijgen tot diensten van informatieleveranciers en het Internet. Daarnaast ontstaat bij veel organisaties de behoefte aan dagelijks geselecteerde nieuwsberichten en achtergrondinformatie om hun web-sites aantrekkelijker te maken. Ook wordt steeds vaker uitbesteding van interne informatiediensten, zoals het produceren van knipselkranten, overwogen.

Om optimaal in te kunnen inspelen op deze ontwikkelingen is NieuwsSelect vorig jaar een verbeteringsprogramma gestart. Eerst heeft NieuwsSelect haar IT infrastructuur volledig afgestemd op het Internet tijdperk. Vervolgens is de redactie sterk uitgebreid, mede voor de nieuwe dienst KrantSelect. Nu heeft Hartman & Visser Holding - tot nu toe enig aandeelhouder van NieuwsSelect - Spaans en Feilzer aangezocht als directeur en mede-aandeelhouder. Freek Verweel, die de afgelopen twee jaar tijdelijk de functie van directeur/uitgever vervulde, zal zich weer volledig gaan richten op zijn taken als uitgever.


- einde bericht -

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

Bart Hartman van Hartman & Visser Holding, tel. 010-5930790, e-mail bhartman@henv.nl

Carl Spaans of Maarten Feilzer bij NieuwsSelect, 020-5709090, e-mail c.spaans@nieuwsselect.nl of m.feilzer@nieuwsselect.nl

Deel: ' Nieuwe Directie NieuwsSelect '
Lees ook