Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nieuwe druk Sprookjes voor Managers

Vijfhuizen, 11 december 2007 - Donatus Thöne & Associates, coachingsbureau voor individuen en groepen, komt wegens groot succes met een nieuwe oplage van het boek Sprookjes voor Managers. Het boek is een combinatie tussen een voorleesboek voor kinderen en een leerboek voor managers. Sprookjes voor Managers tracht inzicht te verschaffen in de wijze waarop mensen leren en welke leerstrategie het beste bij ze past.

Het boek kent een unieke opbouw. Elk hoofdstuk wordt ingeleid door een geïllustreerd sprookje met een relevant, per hoofdstuk wisselend thema, dat geschikt is om voor te lezen. En als de kinderen tevreden in slaap zijn gevallen, kan de ouder/manager verder lezen in het stuk inzichtelijke managementtheorie dat elk hoofdstuk afsluit. Een en ander maakt Sprookjes voor Managers een leuke maar vooral ook leerzame ervaring. Zoals het een sprookjesboek betaamt.

Donatus Thöne en Dolph Stuyling De Lange, auteurs van het boek, behandelen op deze manier verhalenderwijs alle aspecten van het leertraject. Van communicatie en luistervaardigheden tot de gevolgen van kennis, gedrag, emotie en intuïtie van het leren. Leren is volgens Donatus Thöne een van de minst begrepen en minst besproken onderdelen van management. Dit deed hem - ondanks zijn dyslexie - besluiten tot het schrijven van dit boek: "Het schrijfproces heeft even geduurd, maar ik heb het proces als ontzettend leuk en leerzaam ervaren. Ik heb bovendien genoten van de samenwerking met mijn co-auteur en de illustratrice. We hopen dat de sprookjes de (voor)lezers prikkelen om door te lezen in het theoriegedeelte."

De nieuwe druk brengt de totale oplage van Sprookjes voor Managers naar 8.500 stuks.

Over Sprookjes voor Managers
Voor- en doorleesboek Sprookjes voor Managers, voor het eerst verschenen in januari 2007, verschijnt in deze 3de druk als luxe paperback. Het boek bestaat uit tien hoofdstukken, ieder begeleid door een sprookje. Het boek is te bestellen op de website van uitgeverij Close Encounters Publishing: www.close-encounters.nl of rechtstreeks bij Donatus Thöne & Associates per e-mail: info@donatusthone.nl
ISBN-13: 9789080587724 / ISBN-10: 9080587729

Bestellen:

Het Voor- en Doorleesboek over Leren
Het Voor- en Doorleesboek over Leren
Thone, A.D. & Stuyling de Lange, D.


Over Donatus Thöne & Associates
Donatus Thöne & Associates is een veelzijdig coachingsbureau dat is opgericht in 2000 door naamgever Donatus Thöne. Het bureau, waarbij vier andere trainers zijn aangesloten, houdt zich bezig met de begeleiding van individuen en groepen. Donatus Thöne begeleidt op directie- en managementniveau, maar coacht ook jonge professionals en specifieke teams in de organisatie. Het coachingsbureau biedt een gevarieerd aanbod, van training en loopbaanbegeleiding tot onderwijstrajecten en therapie. Meer informatie kunt u vinden op de website www.donatusthone.nl

EINDE PERSBERICHT

Deel: ' Nieuwe druk 'Sprookjes voor Managers' '
Lees ook